Fantastiske Trio Acapella i Sæbygårds slotskælder

Fantastiske Trio Acapella i Sæbygårds slotskælder

10. november 2014 - kl. 0:28 - af

Saebygaard_600x250Kræftens Bekæmpelse bød torsdag aften 100 deltagere indenfor i Sæbygårds slotskælderen til sang, hygge og god mad. Efterårets blade, bær og grene dekorerede bordene og mindede os alle om, at nu er tiden kommet til at krybe indenfor i varmen.

Formand Emmy Jakobsen bød alle hjertelig velkommen til en aften og takkede for de mange bidrag fra byens forretningsdrivende, private og frivillige, som gør det muligt, at holde denne tradition i hævd og samle så mange glade mennesker til gavn for Kræftens Bekæmpelse. Ovenpå en uge med Knæk Cancer kan det være svært, at blive ved med at høre om kræft og indsamlinger, men ikke desto mindre har de i Sæby en opbakning, som de i lokaludvalget er meget taknemlige for.

Aftenens musikalske indslag blev leveret af Trio Acapella, de tre Holm søskende fra Sæby. Hvilken musikalsk rigdom i denne søskendeflok, de kunne om nogen synge, begejstre og få smil og latter frem i alle kroge. Med stort engagement og skift i genrer og dialekter, viste de, at de mestrer meget.

Aftenen strøg lysteligt afsted med fællessang, solosang, acapella, oplæsning og mange skæve bemærkninger – dejlige livsglade, professionelle mennesker, der gav alle en stjernestund her i mørket. Stort og velfortjent bifald til denne dygtige trio.

Kræftens Bekæmpelse stod for servering af platter og drikkevarer, og i pausen fik alle mulighed for at købe lodder og deltage i aftenens lotteri. Alle lodder blev udsolgt og mange gik hjem med en af de mange flotte præmier. Vel underholdt og godt beværtet blev det en aften, som alle vil tænke tilbage på med glæde og tilfredshed.

Kræftens Bekæmpelse takker for den store opbakning og sender al overskud videre til Kræftens Bekæmpelse. Næste arrangement bliver lokaludvalgets årsmøde i det nye år. Her bliver der sat fokus på børn og unge i sorg med et foredrag af kommunens sorggrupper. Et emne, som alle kan lære af og blive klogere på, idet mange børn rammes af sorg og desværre ikke får den hjælp, de har behov for. En hjælp, der ikke altid behøver at være professionel, men blot medmenneskelig.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fantastiske Trio Acapella i Sæbygårds slotskælder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER