God start på ”Fredagsspiloppen” i Dybvad

God start på ”Fredagsspiloppen” i Dybvad

31. oktober 2014 - kl. 1:19 - af

Dybvad IK_600x250Dybvad Idrætsklub holder fast i traditionerne ved at arrangere ”Fredagsspiloppen” den første fredag i månederne oktober, november, februar og marts. Og sæsonen 2014-15 fik en god start, da 130 børn fra Dybvad og nabobyerne tog mod oktober måneds tilbud. Aktiviteterne foregår i Dybvadhallen og i klubhuset.

Arrangørerne håber selvfølgelig at følge succesen op, når ”Fredagsspiloppen” førstkommende fredag byder på masser af spændende aktiviteter i hallen og klubhuset.

Det store antal deltagere har Dybvad Idrætsklub taget som udtryk for, at børnene er godt tilfredse med det koncept, som ”Fredagsspiloppen” tilbyder. Derfor er der heller ikke lavet de store ændringer i forhold til de sidste par sæsoner.

I hallen tilbydes der som sædvanlig flere boldspil, ligesom hallens store hoppepude tiltrækker mange. Endelig er der flere små aktiviteter som f.eks. redskabsbane, bordtennis, rullebræt, burger, bordfodbold og faldskærm m.m. Også hallens fartmåler, der kan måle børnenes skudkraft er vældig populær. Hallen er også ramme om en konkurrence, som hemmeligholdes til fredag.

I klubhuset er der også mange aktiviteter. Fredag den 7. november kan der laves juledecoupage på små vaser eller æsker, som den kreative del, der er også småspil som bob, jakkolo og wii. Et par store piger er også klar til at give deltagerne en flot omgang ansigtsmaling. Det er også i klubhuset, at medfølgende forældre kan få en kop kaffe.

I løbet af aftenen er der en forfriskning til alle, og som sædvanlig slutter man af med at trække lod om masser af præmier, som er skænket af aftenens sponsor.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' God start på ”Fredagsspiloppen” i Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger