Ved du hvad du ejer hvis uheldet er ude?

Ved du hvad du ejer hvis uheldet er ude?

29. oktober 2014 - kl. 10:22 - af

BrandPraestbro_600x250Det spørgsmål stiller Foto Click i Sæby nu til alle borgere i lokalområdet.

“Vi har desværre ved flere lejligheder været ude ved folk, der har mistet alt i en brand eller ved indbrud/tyveri. Tit kan folk ikke huske, hvad de har i skabe og skuffer, hvem kan i øvrigt det, hvis man tænker efter”, spørg indehaveren i Click, Henrik Christensen.

“Vi har derfor taget første spadestik til et nyt initiativ, som kan hjælpe folk, inden de kommer i den ulykkelige situation. Vi tilbyder ganske enkelt at fotografere folks hjem og gemme det for dem inden uheldet er ude, og naturligvis kun hvis De måtte ønske det”, fortæller Henrik Christensen og fortsætter: “Man bestiller ganske enkelt en fotografering i butikken i Grønnegade i Sæby, og fortæller hvornår man er hjemme og ønsker vores besøg. Så åbner man skabe og skuffer i hele huset og fortæller fotografen, hvis der er særlige ejendele, der skal tages ekstra hensyn til, arvesmykker, dyre malerier osv. her ud over fotograferes alle rum og efterfølgende får kunden en dvd med alle billederne på, som nu kan dokumentere værdier, hvis det utænkelige alligevel skulle ske og ikke kun for naboen.

Hele chancen koster 499 kr. incl. dvd med billeder. Ønsker kunden, at vi gemmer en sikkerhedskopi i butikken, er prisen 649 kr., men så er man til gengæld også helt sikker på at have dokumentationen i orden”, slutter Henrik Christensen, der forventer stor søgning på dette nye og anderledes tiltag – for som han fortæller afslutningsvis, “hvem får det selv gjort, til trods for alle taler om det tit og ofte”?

Kan du f.eks. her og nu huske, hvad du har liggende på den 3. hylde i klædeskabet, eller hvad står der lige nu i din vindueskarm? Man ser det, men man ser det ikke alligevel, og hvis uheldet er ude, og man er godt forvirret, så kan man slet intet huske, så ring i dag og få en aftale med Click i Sæby. Det vil også gøre afregningen med dit forsikringsselskab hurtigere, når der er dokumentation for alt.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ved du hvad du ejer hvis uheldet er ude?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger