TV2/Nord fik ny bestyrelse<br>…

TV2/Nord fik ny bestyrelse

29. oktober 2014 - kl. 12:15 - af

tv2_nord_logo_600x25067 medlemmer af repræsentantskabet for TV2/Nord var i aftes samlet i Aabybro for at vælge ny bestyrelse for tv-stationen. Bestyrelsen, der tæller syv medlemmer, består i fremtiden af Henrik Skaarup, Cai Møller, Anni G. Walther, John Christiansen, Mogens Mathiasen og Henning Julin. De tre førstnævnte er valgt for en firårig periode, mens de tre sidstnævnte er valgt til en toårig periode i bestyrelsen.

Det syvende medlem af bestyrelsen er Benny Kristensen, valgt af medarbejderne på TV2/Nord.

Den nye bestyrelse konstituerer sig senere og tiltræder sin funktion pr. 1. januar 2015. Indtil da fungerer den siddende bestyrelse, der består af formand Henrik Skaarup, næstformand John Christiansen samt medlemmerne Naja Flyger, Henning Krabbe, Ole Carlsen, Henning Julin samt medarbejdernes repræsentant Per Harder Højbjerg.

Repræsentantskabet består af medlemmer udpeget af en række forskellige foreninger, interesseorganisationer og enkeltpersoner i Nordjylland.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'TV2/Nord fik ny bestyrelse
... '
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER