Forretning åbner i Præstbro<br>…

Forretning åbner i Præstbro

27. oktober 2014 - kl. 0:03 - af

IMG_7206Nu kommer der igen liv, i den gamle købmandshandel i Præstbro. Det sker lørdag 1. november, og det er Cujo´s Dyrehandel, der åbner butik i byen.

Ægteparret Maj-Brith og Michael Nielsen kommer fra Aalborg og har fire børn. De fandt et hus i Præstbro med masser af god plads og billig husleje. Teltpælene blev rykket op i Aalborg, og nu er familien bosat i Præstbro. Maj-Brith har arbejdet som tjener, og Michael har i 15 år kørt som eksportchauffør. Næste punkt på programmet var noget at beskæftige sig med, og her kommer dyrehandelen ind i billedet.

– Foreløbig handler det om akvariefisk og planter samt alle mulige former for dyrefoder til hunde og katte plus en hel masse legetøj til dyr, fortæller Maj-Brith Nielsen og fortsætter.

– Til daglig er det mig, der står for forretningen, og så bruger jeg min mand, der er pensionist, som ”slave” til praktiske ting. Vi holder åbent hver dag fra 11 – 18 undtagen tirsdag, hvor vi holder lukket. Vores udvalg er stort, og blandt andet har vi eneforhandling af SAK Energifoder til fisk. Vores priser ligger helt i bund, og det betyder en pris på ca. 50 % mindre, end i de større byer. Det skyldes, at vi selv importerer en hel del varer fra både Tyrkiet, Tjekkiet og Tyskland. Er der nogen der mangler råd og vejledning inden for akvariefisk, foder og dyrelegetøj, så står vi også til rådighed. Vi håber, det kommer til at køre, for vi har brugt alle vores sparepenge på forretningen og har ikke nogen som helst form for pengeinstitut inde i billedet, fortæller Maj-Brith med en vis stolthed i stemmen.

I forretningen er der adgang til både toilet og håndvask, og i et hjørne er der indrettet en lille hyggekrog med kaffe og småkager, som også står til fri afbenyttelse på åbningsdagen.

Dyrehandelen har også en hjemmeside, som kan findes på adressen www.cujosdyrehandel.dk

IMG_7210 IMG_7208 IMG_7214 IMG_7211

 

En kommentar til “Forretning åbner i Præstbro
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Forretning åbner i Præstbro
…”

  • Cujo,s dyrehandel

    Nu er cujo,s dyrehandel kommet på facebook hvor man allerede nu kan se mange af de tilbud der kommer i butikken og den vil hele tiden blive opdateret så tag et kig ind på gruppen
    Cujo dyrehandel og deltage på samme tid i vores lille jule konkurrence

    mvh cujo dyrehandel

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forretning åbner i Præstbro
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER