Sæbynit lokkede mindreårige til seksuelle krænkelser

Sæbynit lokkede mindreårige til seksuelle krænkelser

27. oktober 2014 - kl. 23:58 - af

Domstole_600x250Når børn bliver seksuelt krænket på internettet, så er det som regel små piger, det går ud over, men det kan også gå ud over drenge. Mandag blev en 30-årig mand fra Sæby idømt tre måneders fængsel, heraf en måned ubetinget, for at lokket tre mindreårige drenge til seksuelle krænkelser på Skype, skriver TV2Nord.

Det var på chatsiden speek.dk, at den 30-årige sæbynit i 2012 kom i kontakt med drengene på 12 og 13 år, og manden udgav sig i flere år for at være en 17-årig pige, og på den måde lokkede han flere gange drengene til at onanere foran et webcam på skype, mens han kiggede på.

”Det er jo ikke rart for en dengang 13-årig dreng at tro, at han skyper med en 17-årig pige, og så senere finde ud af, at det er en 30-årig mand, han sidder og blotter sig for”, siger senioranklager ved Nordjyllands Politi, Peter Rask til TV2Nord.

Sagen er nået til retten i Hjørring fordi en af drengenes mødre undersøgte sin søns færden på sociale medier. Her fandt hun ud af, at sønnen var blevet sexkrænket, og hun meldte det til politiet. Nu kender hun gerningsmandens navn.

”Det er en ubehageligt, at jeg nu kender hans navn. Det betyder jo, at jeg kan google ham og finde billeder af den mand, der har manipuleret min søn til at tage tøjet af”, fortæller Ida Mortensen, der bor i Grønland. ”Jeg føler mig som en normal mor med en normal kontakt til mit barn, og jeg føler, at han er et ganske fornuftigt barn. Men alligevel gør han det her i hemmelighed. Man kan virkelig blive overrasket”, slutter Ida Mortensen, der opfordrer alle forældre til at holde nøje øje med, hvad deres børn foretager sig på sociale medier.

Den 30-årige mand har erkendt sig skyldig, og han forklarede i retten, at han skammer sig over at være tiltrukket af små drenge, og at han gerne vil i behandling hos en psykolog.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbynit lokkede mindreårige til seksuelle krænkelser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER