Bog præsenteret ved reception i Retfærdigheden

Bog præsenteret ved reception i Retfærdigheden

25. oktober 2014 - kl. 12:48 - af

SONY DSCNellemanns Have – 90 års anlæg, udbedringer og overlevelse – Det er titlen på Forfatter Arnold Andersens nye bog om Nellemanns Have.

Bogen blev præsenteret ved en reception fredag den 24. oktober i den gamle retsbygning, “Retfærdigheden”, der i dagens anledning var tæt pakket af gæster, som alle gerne ville ønske tillykke med, at det trods store og mange forhindringer, alligevel var lykkedes at få bogen udgivet.

Bogen var oprindelig tænkt udgivet i efteråret 2012, men Nic. Nellemanns Fond, der havde bestilt bogen, måtte erklære, at man ikke længere kunne deltage i udgivelsen. Den økonomiske støtte til et projekt om havens fremtid var desværre ikke gået, som man havde forventet og var et projekt, hvor bogen om Nellemanns Have var inkluderet i.

Der stod forfatteren Arnold Andersen så med et bogprojekt, der tilsyneladende ikke lod sig realisere. De næste forhindringer han mødte var tre gange sygehusindlæggelser på 1 ½ år, hvor hans nøgterne reaktion var – hvad bliver mon det næste?

Der var dog det glædelige i situationen, at der var flere, der gerne ville give en hjælpende hånd med, såvel med bogens fremstilling som med økonomisk støtte, hvilket vil fremgå af bogen. De første forudsætninger var dermed skabt, og en af løsningerne blev, at man kunne forudbestille en bog, hvor der i løbet af foråret og sommeren havde tegnet sig 105 forudbestillinger, og at grundlaget dermed var skabt for, at bogen kunne udgives.

Arnold Andersen fortæller: ”Jeg havde en fantastisk dag til receptionen med utrolig mange positive mennesker og er meget glad for, at bogen nu er på gaden, det har været en hård kamp, men også en vigtig kamp for at bevare kendskabet til Nellemanns Have”. På spørgsmålet om hvad der nu skal ske, fortæller han, at han nu vil holde en velfortjent ferie, og så må vi se, hvad tiden bringer.

Ved receptionen var der også flere taler bl.a. talte Nic. Nellemanns barnebarn, Vibeke Nellemann, som er have- og landskabsarkitekt og Borgmester Birgit Hansen, som i dagens anledning havde sin smukke borgmesterkæde på.

Bogen kan bl.a. købes hos Bog & Ide fra lørdag den 25. oktober.

 SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bog præsenteret ved reception i Retfærdigheden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger