Ældre Sagen i Sæby holder foredrag i Manegen

Ældre Sagen i Sæby holder foredrag i Manegen

25. oktober 2014 - kl. 8:03 - af

Manegen_600x250Tirsdag den 4. november kl. 19.00 holder Ældre Sagen foredrag med forfatteren og fortælleren Helge V. Qvistorff.

Det ukendte Nordjylland

Forfatteren og fortælleren Helge V. Qvistorff fortæller om sin glæde ved Himmerland og Vendsyssel. Det er et foredrag, der spænder vidt – lige fra muntre oplevelser i Michael Anchers Hus i Skagen til mødet med vildsvin i den storslåede Tofte Skov i Lille Vildmose. Det er et møde med Nordjyllands smukke øer: Læsø, Hirsholmene og Livø. Og det er et møde med herregårde, skove og byer, men det er også et møde med nogle af Nordjyllands særlinge.

Det er altid muntert at være i selskab med Qvistorff, der sætter en ære i at genoplive gamle dages fortællekunst. De, der har fulgt med i de tredive udsendelser om Himmerland og Vendsyssel i tv-serien “Det ukendte Nordjylland” på TV2 Nord, kender Qvistorffs glæde ved at fortælle. Han vil krydre sit foredrag med sine flotte lysbilleder fra Nordjylland

Helge V. Qvistorff (1938) er født i København og har oprindelig været hotelmand. Det var, da han kom til Rold Storkro som direktør, at han fattede interesse for Rold Skov og undrede sig over, at der aldrig var skrevet en bog om skoven.

Tilmelding til foredraget på tlf. 9846 7771 eller 9846 2427 senest den 31. oktober. Pris: 50 kr. inkl. kaffe med brød.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældre Sagen i Sæby holder foredrag i Manegen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER