Sanne C får besøg af Rikke fra Green Comfort

Sanne C får besøg af Rikke fra Green Comfort

24. oktober 2014 - kl. 0:07 - af

Sanne C_600x250pxI dag, fredag den 24. oktober fra kl. 13 til 16 er Rikke fra Green Comfort at finde hos Sanne C, hvor hun vil vejlede og give gode råd i forhold til indkøb af vinterstøvler. Green Comfort sælger lækkert fodtøj til børn og voksne.

Hos Sanne C finder du et stort udvalg af lækre vinter støvler til drenge og piger, og i denne uge er der 20 % på alt fodtøj fra Green Comfort og på alt børnetøj. Green Comfort har også lavet et godt tilbud på snowboots, hvor du, ved købe af et par snowboots, får et par gratis uldfutter med.

Så kig forbi til et par hyggelige timer, hvor fodtøjet til vinteren er i fokus, og tag børnene med, da der bliver hygget lidt ekstra i dag.

IMG_20141023_110018-1

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sanne C får besøg af Rikke fra Green Comfort ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER