Salg af arealer og bygninger på byrådsmøde

Salg af arealer og bygninger på byrådsmøde

24. oktober 2014 - kl. 0:34 - af

byraadet_logo_600x250På dagsordenen for det forestående byrådsmøde den 29. oktober er anført 3 punkter under den lukkede del af mødet, som omhandler salg af 3 arealer/boliger i Skagen og Sæby.

Derfor kan der på nuværende tidspunkt ikke beskrives, hvad planerne er, men punkterne vedrører i Sæby den tidligere rutebilstationsbygning på Stationspladsen 2A, og i Skagen er der tale om Spliidsvej 14 samt et areal ved Rolighedsvej.

Via andre kilder på boligsider ses, at Stationspladsen 2A i Sæby har været udbudt til salg i godt ½ år og søgt solgt som villa på 122 m2 i 4 etager med tilhørende kælder og et grundareal på 274 m2 til en kontantpris på 900.000 kr. Bygningen er opført i 1898. Udbuddet er fjernet fra boligsiderne igen med udgangen af september måned.

Spliidsvej 14 i Skagen har via boligsider været udbudt til salg som kommunal ejendom med muligheder nær centrum og ganske tæt ved Skagen Museum, hyggelig gågade og skønt havnemiljø til en anbefalet minimumspris på 800.000 kr. Boligen har haft en liggetid på tæt ved et år. Der er tale om 567 m2 bolig med kælder, mange rum og værelser og 1307 m2 tilhørende areal. Byggeåret er 1966. Der har været en budfrist frem til 26. september.

Skrevet af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Salg af arealer og bygninger på byrådsmøde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER