Hejslet Begravelsesforretning er blevet ISO certificeret

Hejslet Begravelsesforretning er blevet ISO certificeret

23. oktober 2014 - kl. 12:23 - af

600x250_HejsletSom de første i Aalborg og Nordjylland er Hejslet Begravelsesforretning blevet ISO 9001 certificeret. Alle 4 afdelinger er godkendt, og det betyder samtidig, at der i dag er mere end 100 afdelinger i Danmark, der er ISO certificeret.

”Den grundlæggende overvejelse for os, har været, at vi nu snart har eksisteret i over 30 år og hele tiden har arbejdet på, at bedemandsbranchen kan blive autoriseret, både for at give gennemsigtighed i vores arbejde, men ikke mindst for at kunne give kunderne en sikkerhed for et professionelt og etisk korrekt udført arbejde.

Vi håber at certificeringen kan sende et signal til forbrugerne om, hvor vigtigt en autorisation er, når man står i situationen og skal tage afsked med sine kære”, siger Frank Hejslet, der er indehaver af Hejslet Begravelsesforretning, og han fortæller her under, hvad det betyder at være certificeret.

ISO 9001 sikrer:
At alle medarbejdere er uddannede Bedemænd

At vi leverer høj kvalitet, betjening og vejledning

At vi løbende kvalitetskontrolleres

At vi leverer en faglig korrekt vejledning

At vi overholder den aftalte prisramme

At vi følger branchens etiske regelsæt 100 %

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hejslet Begravelsesforretning er blevet ISO certificeret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER