Diabetes arrangement på Frederikshavn Rådhus

Diabetes arrangement på Frederikshavn Rådhus

23. oktober 2014 - kl. 0:20 - af

IMG_Frederikshavn_Raadhus_600x250_5036Frederikshavn lokalforening afholder diabetes arrangement den 13. november på Frederikshavn Rådhus.

Verdens diabetes dag er fredag den 14. november, og i Frederikshavn er de på forkant og sætter spot på dagen allerede torsdag den 13. november. Her kan man møde den lokale diabetes forening og få tjek på sit blodsukker!

Den 13. november kl. 10 – 12, er Diabetesforeningen til stede i Rådhusets kantine med brochurer og information for de ansatte, med mulighed for blodsukkermåling, og kl. 13 – 15 er Diabetesforeningen med brochurer og information i rådhusets forhal for borgerne.

Kirsten Søegaard fra Abbott kommer og viser nye blodsukkerapparater og udskifter gratis gamle apparater til ny model. Mulighed for blodsukkermåling og smagsprøver af bolsjer m.m. fra FRIBOL og ISIS

”Vi er utrolig glade for dette samarbejde, hvor vi sammen med hhv. de ansatte i kommunen og borgerne får sat spot på et af de punkter i sundhedspolitikken, der viser, at her er et område hvor vi i Frederikshavn har store udfordringer. Diabetes er en af de ”skjulte” sygdomme, som desværre opdages alt for sent i mange tilfælde”, udtaler formand Steen Jørgensen Lokalforeningen i Frederikshavn.

”Trivselsgruppen for alle ansatte i Frederikshavn Kommune bakker op om tiltaget og glæder sig over, at der nu kommer fokus på et område, hvor de ansatte nemt kan komme og få vigtig viden, og kan man spotte bare én ansat, der har uopdaget diabetes, så er vi lykkedes med indsatsen”, udtaler formand Lilly Pedersen.

Læs mere på www.diabetes.dk her kan du finde spændende opskrifter, fakta viden og tilbud på medlemskab, samt meget andet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Diabetes arrangement på Frederikshavn Rådhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER