Borgerforening inviterer til jubilæumsfest

Borgerforening inviterer til jubilæumsfest

22. oktober 2014 - kl. 0:50 - af

Syvsten byskilt_600x250Det er i år 75 år siden besindige borgere i Syvsten dannede en borgerforening, der gennem årene har løst masser af opgaver store som små for deres by.

Dette vil bestyrelsen gerne markere med to arrangement en reception og en jubilæumsfest.

Det sker lørdag den 22. november på Syvsten Kro, hvor der fra kl. 15.00 til 17.00 er reception, hvor Borgerforeningen vil glæde sig til at se medlemmer, borgere i Syvsten, venner og samarbejdspartnere af foreningen.

Senere samme dag kl. 18.00 er der jubilæumsfest på Syvsten Kro. Det bliver en fornøjelig aften med spisning, hyggeligt samvær, musik og dans, og da det er sidst i november, har kroen sammensat en julemenu i form af en festlig julefrokost.  Borgmester Birgit Hansen holder festtalen og musikken leveres af Poul Erik fra Øster Brønderslev.

Borgerforeningen håber at kunne samle byen og omegnen til hyggelig jubilæumsfest / julefrokost ikke bare i år, men også fremover, da de vil lave en Syvsten Julefrokost. Derfor er virksomheder i Syvstenområdet hjertelig velkomne.

Jubilæumsfesten koster pr. deltager 185,00 kr., og alle drikkevarer er for egen regning. Foreningen påregner at mindst 40 tilmelder sig festen.

Tilmelding senest den 25. oktober til Niels-Ove Vestergaard, Anemonevej 2a, tlf. 9846 8604.

Sammen med tilmelding betales deltagerprisen, der kan også indbetales via netbank til dette nr. 9012 1291701260, husk at oplyse navn ved overførsel.

 

 

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgerforening inviterer til jubilæumsfest ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER