Anden titel til lokale dansere ved DM i standard

Anden titel til lokale dansere ved DM i standard

22. oktober 2014 - kl. 14:30 - af

IMG_2625_600x250Danmarks Sportsdanserforbund afholdte lørdag de officielle danmarksmesterskaber i standard dans. Mesterskabet blev afholdt i Arena Midt i Kjellerup ved Silkeborg, hvor landets dygtigste standard dansere mødte op.

Mathias Nyborg fra Syvsten deltog med sin sjællandske dansepartner Malou Dyrekær Matthiesen i Junior 1 rækken for aldersklassen 12-13 år. Sidste år vandt parret overraskende DM i standard efter kun 2 ugers partnerskab, og de skulle i år forsøge at genvinde den eftertragtede titel.

De fem standard danse er: Engelsk vals, Tango, Wiener vals, Slow foxtrot og Quickstep.

Til at vurdere dansernes præstationer var der 7 dommere, som hver afgiver sin stemme i hver enkelt dans. Danserne får således i alt 35 markeringer igennem de 5 danse. Hele 30 af markeringerne var til Mathias og Malous fordel, idet de fik 30 markeringer til 1. pladsen. Dermed vandt de alle 5 danse enkeltvis og kunne således med overbevisning få overrakt guldmedaljen.

Følgende lande var repræsenteret blandt dommerne: Danmark, Finland, Frankrig, Litauen, Italien og Serbien.

Dette er den anden DM titel til Mathias og Malou i dette efterår. Børnene vandt for 3 uger siden titlen som danmarksmestre i 10-dans.

Om to uger vil der blive afholdt DM i de latinamerikanske danse, og børnene håber også på et godt resultat næste gang.

 

 

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anden titel til lokale dansere ved DM i standard' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER