Skjold Sæbys Grand Old Boys i VM Finale

Skjold Sæbys Grand Old Boys i VM Finale

21. oktober 2014 - kl. 0:04 - af

GOBSkjold Sæbys Grand Old Boys spillede sig søndag eftermiddag for første gang i VM Finalen (Vendsyssel Mesterskabet), som spilles i Hjørring på lørdag.

Det skete med en fantastisk 6-3 sejr i semifinalen over de sidste 2 års Vendsyssel Mestre fra Aalborg Freja.

Sæby startede kampen godt og scorede til 1-0 på det første angreb og kunne med lidt held have ført med 3-0 efter de første 10 minutter. Så overtog Aalborg Freja dog spillet og førte med 2-1 ved pausen. Aalborg Freja dominerede også i 2. halvleg, men Sæby kom godt igen for fik udlignet til 2-2. Desværre scorede Freja så til 3-2 på næste angreb og overtog igen spillet.

I de sidste 10 minutter af kampen dominerede Sæby og fik udlignet til 3-3 og havde en stor mulighed for at afgøre kampen. Dette skete dog ikke og det var derfor tid til 2 x 10 minutters forlænget spilletid.

Første halvleg af omkampen endte 0-0, men så knuste Sæby Aalborg Freja i 2. halvleg af omkampen, som de vandt med 3-0.

Modstanderen på lørdag kl. 14.30 i Hjørring bliver Hjørring IF, som i den anden semifinale slog Jerslev.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold Sæbys Grand Old Boys i VM Finale' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER