Renoveringen af gravsteder på Sæby Kirkegård

Renoveringen af gravsteder på Sæby Kirkegård

20. oktober 2014 - kl. 15:39 - af

Kirkegaard_600x250I dag mandag, er personalet på Sæby Kirkegård gået i gang med at rette op på de mange skader, som sidste uges regn skabte.

Kirkegårdsleder Peter Boel Beck fortæller, at man har styr på det hele. I sidste uge var personalet ude for at bese skaderne, og torsdag og fredag fik de afmærket de gravsteder, der skulle renoveres, men flere er desværre kommet til hen over weekenden, og det er lidt kedeligt, da de netop nu skulle i gang med at lægge gran på til jul.

”Vi skal nok få alle gravsteder i fin stand og få lagt gran på inden jul, så alle kan opleve et smukt og fredfyldt besøg hos deres afdøde, men da det stadig regner meget, kan vi desværre opleve, at endnu flere gravsteder vil synke, men vi gør alt hvad vi kan, for at rette op på skaderne hurtigst muligt”, slutter Peter Beck.

Kirkegaard1 Kirkegaard_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Renoveringen af gravsteder på Sæby Kirkegård' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER