Politiet på hastighedskontrol i denne uge

Politiet på hastighedskontrol i denne uge

20. oktober 2014 - kl. 14:33 - af

Hastighed politiFra den 20. oktober til den 26. oktober  2014 gennemfører politiet en landsdækkende målrettet færdselskontrol rettet mod hastighedsovertrædelser.

Kontrollen gennemføres på sædvanlig vis ved hjælp af patruljering, kontrolposter og ved hjælp af Automatisk Trafik Kontrol (ATK).

Hastighedskontrollen støtter Rådet for Sikker Trafiks hastighedskampagne ”Sænk farten”. Kampagnens mål er at sætte fokus på, at når flere og flere bilister sætter farten ned på landevejene redder det liv. Rådet for Sikker Trafik har opsat skilte som i de næste tre uger vil møde bilisterne ude på vejene og opfordre dem til at sænke farten yderligere. Læs mere om kampagnen på www.sikkertrafik.dk.

Kampagnen er især målrettet landevejene, hvor to ud af tre trafikdrab sker.

Generelt er gennemsnitsfarten på vejene faldet over de seneste år. Men for høj fart er stadig en af de største dræbere i trafikken, og halvdelen af dødsulykkerne på vejene kunne undgås, hvis alle overholdt hastighedsgrænsen eller kørte efter forholdene.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politiet på hastighedskontrol i denne uge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER