Kraftig Røgudvikling hos tidligere Hansen Motor

Kraftig Røgudvikling hos tidligere Hansen Motor

20. oktober 2014 - kl. 0:01 - af

SONY DSCKl. 21.50 gik alarmen hos Falck i Sæby. Der var ild hos Bering Ejendomme på Vandløsevej 4 i Sæby.

En forbipasserende bilist havde bemærket, at der var kraftige gnister, der slog ud inde i det tidligere lastvognsværksted, og han ringede derfor 1-1-2. Da Falck nåede frem, viste det sig at være en el-tavle, der stod og spruttede, samtidig med at der var en meget kraftig rødudvikling.

På grund af røgudvikling var det således også kun røgdykkere, der fik adgang til værkstedet. De fik hurtigt styr på el-tavlen, og efter en kraftig udluftning kunne Falck senere på aftenen igen vende hjem til stationen.

I værkstedet stod en spritny lastbil, som var ved at blive gjort klar til syn, og ejeren vognmand og entreprenør Ole Bering turde slet ikke tænke på, hvad der kunne være sket, hvis ikke det var blevet opdaget i tide. En u-indreg. lastbil til over 1. mill. kr. er ikke forsikret, før der er nr. plader på.

Værkstedet er til salg og står derfor ubrugt hen, så hvis ikke en vågen bilist havde kontaktet Falck, kunne både bygning og den dyre lastbil være gået til. Lastbilen lugter en del af røg, men ejeren håber på, at nogle ”Wunderbaum” kan fjerne den dårlige lugt sammen med en god gang udluftning, så her må man sige, at modet er i behold.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kraftig Røgudvikling hos tidligere Hansen Motor' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger