Sæby Fritidscenter får ny Centerleder

Sæby Fritidscenter får ny Centerleder

18. oktober 2014 - kl. 19:13 - af

Centerleder Preben KejserEfter 27 år som centerleder, først for Sæby Hallen og siden for Sæby Fritidscenter, har Tommy Thomsen valgt at gå på efterløn fra årsskiftet. Det er således en institution og en kapacitet i byens fritidsliv, der nu giver nøglerne til yngre kræfter. Som ny centerleder er Preben Kejser ansat. Han er født og opvokset i Sæby og glæder sig til at blive en del af den positive udvikling, som centret er inde i.

”I bestyrelsen har vi kun stor ros til overs for Tommy Thomsen for den kæmpe indsats, han har ydet. Det er i høj grad hans fortjeneste, at Sæby Fritidscenter har udviklet sig til det, som det er i dag med bl.a. to idrætshaller og vandrerhjem”, understreger bestyrelsesformand Lars Høst, der glæder sig over et stort og særdeles velkvalificeret ansøgerfelt.

”Vi har været igennem en meget positiv proces i bestræbelserne på at finde en ny centerleder. Valget faldt på Preben Kejser, der tiltræder sin ny stilling allerede den 1. december, hvor han kører parløb med Tommy Thomsen den første måneds tid. For os var det vigtigt at finde en lokal kapacitet til at løfte arven efter Tommy Thomsen. Preben Kejser er i forvejen et kendt ansigt i Sæby og i Sæby Fritidscenter, og selv om han kommer fra en helt anden branche, er vi helt sikre på, at han kan være med til at udvikle centret endnu mere”, fastlår Lars Høst.

”For mig er stillingen som centerleder i Sæby Fritidscenter en utroligt spændende udfordring, og jeg glæder mig helt vildt. Fritidslivet fylder mere og mere i vores bevidsthed, og derfor glæder jeg mig meget til at få lov til at være med til at støtte den udvikling. Jeg er kommet i centret, lige siden den første hal blev bygget, og jeg har nogle idéer og planer for ikke mindst de grønne områder omkring centret, som jeg tror kan være med til at skabe yderligere dynamik og tiltrække nye brugere til Sæby Fritidscenter”, siger Preben Kejser, der oprindeligt er bankuddannet, og som de seneste mange år har beskæftiget sig med udvikling indenfor IT-branchen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Fritidscenter får ny Centerleder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER