Greenkeeperne på lur efter bedre vejr

Greenkeeperne på lur efter bedre vejr

18. oktober 2014 - kl. 9:27 - af

1959257_284513528415923_4766690554050179808_nI Sæby Golfklub, hvor Sæby Å til daglig bugter sig smukt igennem landskabet og banearealet, er de i disse dage ramt af massive oversvømmelser, hvor vandet i øjeblikket spærrer for over halvdelen af banen. Den ellers så anerkendte bane, der i den nuværende DGU tilfredshedsundersøgelse scorer 70 % som ambassadørscore (mod landsgennemsnittets 37 %), er i disse dage total lukket.

Chefgreenkeeper Jens Bjerregaard udtaler: ”Det er ikke på nuværende tidspunkt muligt for os at vurdere varigheden og omfanget af skaderne, men vi kan kun håbe, at vandmasserne trækker sig sammen i løbet af weekenden og næste uge”.

En af årets festligste klubturneringer, den såkaldte afslutningsturnering ved A/S Sæby Fiske-Industri, med over 100 tilmeldte og storslået afslutningsfest på Sæbygaard, er langt fra sikker på nuværende tidspunkt, og først torsdag vil det være muligt at vurdere om den vil kunne gennemføres.

Greenkeeperne holder godt øje med ændringerne, og på klubbens hjemmeside samt Facebookside postes der løbende opdateringer, billeder og kommentarer ift. situationen.

DSC02344 DSC02303 DSC02288

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Greenkeeperne på lur efter bedre vejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER