Frederikshavn Kommune søger 5 borgere

Frederikshavn Kommune søger 5 borgere

18. oktober 2014 - kl. 0:07 - af

symbolic theme showing a white Apple laptop and apple in gradient backFrederikshavn Kommune har besluttet at etablere et sundhedspanel bestående af borgere og repræsentanter fra forskellige råd, foreninger og bestyrelser i kommunen. Sundhedspanelet etableres for at understøtte den gensidige kommunikation og dialog omkring sundhedsrelaterede ydelser og tiltag og skal bidrage til øget involvering af borgerne i den sundhedspolitiske diskussion.

I denne sammenhæng søger Frederikshavn Kommune 5 sundhedsinteresserede borgere til panelet, som kommer til at bestå af i alt 18 repræsentanter.

Sundhedspanelet er tiltænkt at blive en betydningsfuld medspiller i Frederikshavn Kommunes sundhedspolitiske liv. Panelets medlemmer skal således medvirke til at skabe et forum for udviklingsorienteret og konstruktiv dialog mellem det politiske niveau og en bred vifte af interessenter fra erhvervsliv, organisationer og kommune.

Panelets medlemmer vil bl.a. være i dialog med Byrådet og Sundhedsudvalget omkring samspillet mellem borgere, organisationer, erhvervsliv og kommune samt implementering af en række politikker på sundhedsområdet.

Panelets fulde sammensætning:

–        1 medlem fra Beskæftigelsesrådet

–        1 medlem fra boligforeningerne

–        1 medlem fra Distriktsudvalget

–        1 medlem fra Erhvervsrådet

–        1 medlem fra Handicaprådet

–        1 medlem fra Idrætssamvirke

–        1 medlem fra Integrationsrådet

–        1 medlem fra patientorganisationerne

–        1 medlem fra de praktiserende læger

–        1 medlem fra skolebestyrelsen

–        1 medlem fra Sundhed og Sygepleje

–        1 medlem fra den kommunale sundhedspleje

–        1 medlem fra Ældrerådet

–        5 borgere med interesse for sundhedsområdet

Pladserne besættes efter først til mølle-princippet.

Ønsker du at blive medlem af Sundhedspanelet, bedes du sende en e-mail med dine kontaktoplysninger til stet@frederikshavn.dk.

Vil du have indflydelse på sundhedspolitiske processer i kommunen, men ønsker ikke at være en del af det fysiske sundhedspanel, kan du i stedet melde dig til Det Elektroniske Sundhedspanel. Her kan du give din mening til kende og få sundhedspolitisk indflydelse via computer, tablet eller smartphone – helt uforpligtende.

For at melde dig til Det Elektroniske Sundhedspanel skal du sende en e-mail til sundhedspanelet@frederikshavn.dk. I Mailen bedes du oplyse køn, alder og bopæl (by).

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune søger 5 borgere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER