Store problemer på E45 i nordgående retning

Arkivfoto

Store problemer på E45 i nordgående retning

16. oktober 2014 - kl. 12:12 - af

600x250_Regn_E45Her til formiddag k. 11.25 meddeler Beredskabscenter Frederikshavn om store problemer på motorvej E45 mellem Sæby og Frederikshavn i nordgående retning. Store mængder vand og mudder væltet ned af skrænten og udover motorvejen.

Nødsporet er fyldt og vand og mudder, og det fortsætter ud på vejen.

Vejdirektoratets vagtcentral er kontaktet, ligesom der er politi på stedet, der afpatruljerer vejstrækningen. Indtil videre er det kun nødsporet, der er blokeret og skiltevogn er på vej for at afmærke.

Der opfordres til forsigtig kørsel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Store problemer på E45 i nordgående retning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER