Foredrag om mennesket bag demenssygdommen

Foredrag om mennesket bag demenssygdommen

14. oktober 2014 - kl. 0:04 - af

Skærmbillede 2014-10-13 kl. 23.07.02Kender du nogen der er ramt af en demenssygdom? så er ovenstående foredrag med tidl. overlæge i ældrepsykiatri og demens Rolf Bang Olsen måske noget for dig?

Demenskoordinatorerne i Frederikshavn Kommune inviterer 3. november alle pårørende til borgere med demens, samt andre interesserede, til en spændende foredragsaften med Rolf Bang Olsen. Han har i mange år arbejdet som overlæge indenfor demens og ældrepsykiatri og er legendarisk som foredragsholder både til pårørende og fagpersonale.

Rolf Bang Olsen er desuden medforfatter til flere bøger om demens, bl.a. bogen ’Demens – en håndbog’, der henvender sig bredt til både pårørende og fagpersoner og giver en grundig gennemgang af sygdommen, dens konsekvenser, samt råd og vejledning om hvordan pårørende skal forholde sig.

Rolf Bang Olsen er desuden idemanden bag, at stort set alle landets kommuner nu har ansat demenskoordinatorer. Han er initiativtager til den uddannelse de gennemgår, og som træner dem til at til at bistå demente borgere, deres familier og kommunens fagpersonale med støtte og vejledning når sygdommen rammer.

I løbet af aftenen vil der blive mulighed for at tage kontakt til kommunens demenskoordinatorer. Foredraget finder sted i Frederikshavn mandag d. 3. november kl. 19 i Aktivitetscenteret Bangsbo på L.P. Houmøllersvej. Det er gratis og alle kan bare møde op. Der er ingen tilmelding.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag om mennesket bag demenssygdommen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER