Stor succes med børnegymnastik i Hørby

Stor succes med børnegymnastik i Hørby

13. oktober 2014 - kl. 9:06 - af

Gymnastik Hoerby_600x250Flot lokal opbakning til nystartet initiativ. Hørby Idrætsforening har overtaget børnegymnastikken i Hørby. Hver onsdag fra kl. 17.30-19.15 er der gymnastik i hallen på Hørby Efterskole. Foreningen har i skrivende stund næsten 60 indskrevne gymnaster i alderen 1-12 år, men der er stadig plads til flere.

Foreningen prioriterer, at gymnastik skal være sjov og udfordrende med plads til alle, men lægger også vægt på det sociale liv, hvor der vil blive afholdt juleafslutning og forårsopvisning på efterskolen. Her vil de stolte gymnaster få mulighed for at vise deres nye færdigheder for forældre, bedsteforældre samt andre interesserede. Opvisningerne afsluttes med stor fælles kagebord.

Foruden gymnastik onsdag aften på Hørby Efterskole, er foreningen også aktiv onsdag eftermiddag på Hørby – Dybvad skole, hvor der tilbydes gymnastik i Forenings SFO´en. Her er det deres lokale Unge-Instruktører, der står for undervisningen af de mindste elever i samarbejde med SFO personalet.

Forenings SFO`en er kommet til i et samarbejde mellem Hørby-Dybvad Skole og to lokale idrætsforeninger HI Gymnastik og Dybvad Atletikklub. I dette skoleår tilbydes skolens ældste klasser valgfaget ”Unge-Instruktør”. Her lærer de unge bl.a. hvordan man laver en interessant træning herunder opvarmning, behandler skader og tage ansvar og være rollemodeller. Valgfaget har været en stor succes.

Børnegymnastikken I Hørby har samtidig med sæson opstart fået tegnet nyt logo af Anne Østergaard, en af Hørby´s spirende kunstnere. Alle aktive gymnaster har fået udleveret en blå T-shirt med foreningens nye logo på ryggen samt eget navn foran.

Med navn på trøjerne er det nemt for trænerne Emmelie, Winnie, Emma, Michelle, Joan, Lene og Mette at huske navnene på alle gymnasterne.

Foreningen håber på en rigtig god sæson.

_8016633 _8016638 _8016619

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor succes med børnegymnastik i Hørby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger