NetFerie melder om rekordudlejning af sommerhuse

NetFerie melder om rekordudlejning af sommerhuse

12. oktober 2014 - kl. 13:22 - af

Bisnap Strand– Sen tysk skoleferie sikrer markant fremgang i tyske overnatninger på Østkysten i år.

Det lokale udlejningsbureau NetFerie A/S der varetager udlejningen af ca. 350 sommerhuse på østkysten fra Hals området til Lyngså, har i 2014 oplevet en markant vækst i udlejningen. Og det er især de tyske gæster der i år har bidraget til en fremgang på næsten 20 %.

”Den tyske skoleferie faldt meget sent i år, hvilket betød at mange tyske gæster først kom på ferie i Nordjylland i august. Derfor kunne vi for første gang nogensinde melde alt udsolgt i uge 33, selvom den danske og norske skoleferie på det tidspunkt var forbi. At vi kan få så mange ekstra overnatninger i hele august måned som vi har haft i år, er meget positivt for lokalområdet. Det viser, at det er muligt at forlænge sæsonen og dermed skabe liv og aktivitet langt ind i september og oktober i de små lokalsamfund langs østkysten”, siger Mette Fosvald, medejer af NetFerie A/S.

De nyste tal fra branchen viser tydeligt, at tyskerne er tilbage i de danske sommerhuse og der forventes 1 million flere overnatninger i 2014 sammenlignet med 2013, viser tal fra Danmarks Statistik. I år kommer Danmark således op på det højeste antal tyske overnatninger i de sidste 10 år.

”NetFeries fremgang i Hals området er også udtryk for at vi satser benhårdt på at holde et fornuftigt prisniveau og højt serviceniveau. Det er nødvendigt for fortsat at kunne tiltrække især de tyske gæster som er yderst prisbeviste. Hvis vi skal formå at overbevise flere tyskere om at vælge østkysten fremfor den sydlige vestkyst, skal vi være billigere. Det skal kunne betale sig for den tyske gæst at køre det længere nord på”.

”Udviklingen i år viser med al tydelighed, at der er et stort potentiale på det tyske marked som Aalborgs kyst også har mulighed for at få en andel af. Vores område har netop en fantastisk strand og mange kystnære sommerhuse og det er det tyskerne vil have. Og til næste år falder den tyske skoleferie igen sent. Det stiller naturligvis krav til lokalområdet som skal være indstillet på at holde åben i hele august, så de tyske gæster kan få en god oplevelse og en fornemmelse af et område med liv og aktiviteter”, fastslår Mette Fosvald.

Overnatningerne i feriehusene betyder meget for lokalområdet og de mange tyske gæster er medvirkende til at forlænge sæsonen. Tre fjerdedele af turisternes penge går til de lokale købmænd, butikker, aktiviteter, restauranter, forlystelser og museer.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'NetFerie melder om rekordudlejning af sommerhuse ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger