”Indeni” – teater for de små med Barkentins Teater

”Indeni” – teater for de små med Barkentins Teater

12. oktober 2014 - kl. 0:33 - af

Bibliotek_600x250Lørdag den 25. oktober kl. 10.30 inviterer Sæby Bibliotek børn fra 1½ – 4 år og deres voksne til teaterforestillingen ”Indeni” med Barkentins Teater. Forestillingen bliver opført i Manegen – Sæby Kulturhus.

Lysten til at gå, lysten til at løbe, lysten til at lege, lysten til at plaske, lysten til at opleve….
Det sker, at ting ligner noget, vi kender, men indeholder noget helt andet. Et par gummistøvler går hele vejen, men hvor langt kan de gå, og hvornår går en gummistøvle for langt? Historien om, hvad et par gummistøvler også kan indeholde.

En forestilling om at kunne gennemskue, hvad der er bag noget andet. Vi ser det, vi ser, særdeles hvis vi ikke er så store, men tit er der noget bag. Det sker, at ting ligner noget, vi kender, men indeholder noget helt andet, og andre gange ser vi noget helt nyt, som indeholder noget gammelkendt.
Du kan bestille eller købe billetter til teaterforestillingen på Sæby Bibliotek fra 9. oktober, telefon 98 45 93 00. Pris: kr. 10,- pr. stk.

Hvis du ønsker flere oplysninger om forestillingen i Manegen – Sæby Kulturhus, er du velkommen til at kontakte Merete Trap på telefon 98 45 91 56 eller e-mail: metr@frederikshavn.dk. Du kan også læse mere om Barkentins Teater her: http://www.barkentins-teater.dk/.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Indeni” - teater for de små med Barkentins Teater' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER