Volstrup Skole solgt til Væksthus…

Volstrup Skole solgt til Væksthus…

9. oktober 2014 - kl. 16:25 - af

Volstrup_600x250Med Byrådets godkendelse er Frederikshavn Kommune nu klar til at afhænde Volstrup Skole for 1,8 mio. kr.

Køberen er Vækstgruppen Sæby Business Park A/S ved Erik Boye Larsen, Sæby.

I sin projektbeskrivelse skriver køberen, at bygninger og areal omdannes til Sæby Væksthus. Det hedder videre: ”Her skal alle iværksættere og andre, som går rundt med en idé, et projekt eller med planer om at starte virksomhed i form af industri, handel eller et håndværk, have mulighed for at leje lokaler til selve virksomheden og endda med mulighed for udbygning og udvidelser med større bygninger på de tilliggende arealer og tillige have adgang til gode fællesfaciliteter i forbindelse med udviklingen af deres virksomheder til en relativ billig husleje uden at gældsætte sig uforsvarligt fremadrettet i forhold til, om iværksætteriet bærer eller brister”.

Købstilbuddet er afgivet under forudsætning af, at der kan indrettes privat bolig i den tidligere lærerbolig, og at der kan opsættes pyloner mod motorvejen.

Der skal udarbejdes nyt plangrundlag, inden ejendommen kan tages i brug, og køber skal aflevere forslag til nyt plangrundlag til kommunen senest 6 måneder efter, at købsaftale er indgået mellem parterne.

I udbudsmaterialet er det tilkendegivet, at kommunen er indforstået med at arbejde for, at plangrundlaget udformes, så plangrundlaget i videst muligt omfang bliver i overensstemmelse med købers projekt, og købers ønsker vil indgå i den kommende lokalplanproces.

Køber overtager ejendommen den første i måneden efter, at byrådet har godkendt nyt plangrundlag endeligt. Det forventes, at et sådant kan være godkendt senest i slutningen af 2015.

Når et anslået mæglersalær i forbindelse med handelen er fratrukket, forventes det, at der kan tilflyde kommunekassen ca. 1.550.000 kr., og fremover vil der årligt kunne spares diverse udgifter på ca. 342.000 kr. på de tidligere skolebygninger.

Tekst af Per Rye

 

En kommentar til “Volstrup Skole solgt til Væksthus…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Volstrup Skole solgt til Væksthus…”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Volstrup Skole solgt til Væksthus...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER