Skoledebatten<br>…

Skoledebatten

9. oktober 2014 - kl. 16:16 - af

IMG_6023Indlæg på Facebook af Charlotte Bruhn Laubek, da byrådet i Frederikshavn tog den endelige beslutning onsdag 8. oktober, om at Stensnæsskolen i Voerså mister sin overbygning med 7. 8. og 9. klasserne.

Charlotte Bruhn Laubek har mere end nogen anden været leder af en støttegruppe for Stensnæsskolens bevarelse, og hun har gået forrest i kampen for denne.

Kære Alle
Dette kan ikke gøres kort- beklager!
Man kan kun ryste på hovedet og skamme sig på vegne af de Byrådspolitikere inkl. borgmesteren, som stemte ja i dag og desværre IKKE kan argumentere for deres beslutning eller stemme! Kan man ikke forklare det- så kan man ikke forsvare det! Desværre lægger flertallet i byrådet større vægt på og ære i at holde en aftale om et forlig – end at sikre at forliget har et gennembearbejdet, sagligt og reelt bæredygtigt grundlag. Det er yderst, yderst beklageligt og pinligt!
Vi har i vores kamp været konstruktive og saglige! Vi har undersøgt, søgt dialog, argumenteret og beskrevet vores sag fra så mange vinkler som muligt! Vi har rejst og talt Stensnæsskolens sag på landspolitisk plan, i Folketinget og på lokal politisk plan – helt ude ved hver enkelt byrådsmedlem!
Tak til jer ALLE, – hver og en, som har kæmpet med os, Tusind tak! Jeg er stolt af, hvor konstruktive I har været!
Vi er den skole, som har været repræsenteret og debatteret allermest i hele processen. Også her på det sidste byrådsmøde!
Vores skole har en meget, meget høj kvalitet og værdi! Og jeg ville så inderligt ønske, at det var lykkedes os at bevare overbygningen! Det er jeg om nogen utrolig ked af!
Men jeg vil ikke være et offer! Og jeg vil ikke være bitter og hævnfuld, men jeg vil holde politikerne ansvarlige!
Vores ansvar er nu sammen at sikre, at Stensnæsskolen også fremover er en fantastisk skole for 0. – 6.klasse. Tryghed, trivsel, faglighed og den røde tråd skal fortsat være det bærende i det børnetilbud, som vi også fremadrettet har i lokalområdet. Et tilbud, som jeg til hver en tid vil vælge og støtte frem for et indskolingstilbud i Sæby!

Mine børn skal fortsætte her på Stensnæsskolen, så længe de overhovedet kan!
Vi støtter dermed Stensnæsskolen aktivt! Det opfordrer jeg jer alle til også at gøre!

Tak for kampen!
Charlotte Bruhn Laubek

En kommentar til “Skoledebatten
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Skoledebatten
…”

  • Det er et hasardspil med et yderdistrikt. Man kender kun den lille besparelse. Men kender ikke til fulde beløb på øgede transportudgifter.
    Og ikke mindst, man kender ikke omfanget af fraflytninger, og mindre tilflyttere, grundet en skolefejl.
    I Voerså har man idrætshal ledig kapacitet. I Sæby kommer man nu til at mangle, hvordan vil i løse det?

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skoledebatten
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER