Klostergydens Fisk – Sæby bliver landsdækkende

Klostergydens Fisk – Sæby bliver landsdækkende

8. oktober 2014 - kl. 8:17 - af

Klostergydens Fisk_600x250_2Nu bliver Fiskehuset landsdækkende. Fiskehuset i Sæby har haft stor succes med deres Web-butik og leverancer af fisk til hele Nordjylland i samarbejde med Post Danmark. Grundet den store interesse og efterspørgsel fra resten af landet, udvider de nu den del af forretningen.

 

Fra 1. oktober kunne fiskeelskere over det ganske land nyde godt af Klostergyden’s Fisks friske og lækre varer. Hidtil har de kunnet dækket Nordjylland med friske fisk til døren, men interessen fra det øvrige Danmark har været så stor, at de nu udvider konceptet, forklarer indehaver Helene Aaen og uddyber yderligere.

 

”Vores populære fiskekasser og delikatesser kan man få leveret ved at gå ind på vores hjemmeside, og på web-shoppen bestiller sine fiske varer, som herefter leveres på adressen i kølekasser.

 

Klostergydens Fisk er meget opmærksom på kvalitet og friskhed med leverancerne af de populære fiskekasser, og mængden af is i kasserne er så stor, at kassernes indhold forbliver afkølet. Det vil sige, at kassens indhold kan holde sig frisk i mindst 24 timer”.fiskekasser.

 

Hidtil har vi kun dækket Nordjylland med friske fisk til døren, men interessen fra det øvrige Danmark har været så massiv, at vi nu udvider konceptet, forklarer fiskehusets indehaver Helene Aaen og uddyber yderligere:

 

– Vores populære fiskekasser og delikatesser kan man få leveret ved at gå ind på vores hjemmeside. I web-shoppen bestiller kunden sine fiske-varer, som herefter leveres på adressen i kølekasser.
Klostergyden’s Fisk er meget opmærksom på kvaliteten og friskheden i forbindelsen med leverancerne af de populære fiskekasser.

 

– De bestilte varer leveres i specielt fremstillede en gangs flamingokasser, forklarer Helene Aaen, og tilføjer om dette aspekt:

 

– Mængden af is i kasserne er så stor, at kassernes indhold forbliver afkølet. Det vil sige, at fiskekassens indhold kan holde sig frisk i mindst 24 timer.

 

– Gourmet-kvaliteten er helt i top hos Klostergydens Fisk, hvor vi er leveringsdygtige i såvel fersk, som røget fisk.

 

– På vores hjemmeside kan kunden enten vælge Ugens Fiskekasse eller selv lave sin fiskekasse og sammensætte sine varer efter eget ønske.

 

– Uanset om man ønsker fersk fisk eller gourmet-specialiteter så er vi leveringsdygtige, forklarer Helene Aaen og tilføjer:

 

– Bare gå ind på hjemmesiden og se, hvad du har lyst til. Så sender vi det til dig. Og skulle du ikke være hjemme ved modtagelsen, så garanterer vi for holdbarheden de næste 24 timer. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Tværtimod.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klostergydens Fisk - Sæby bliver landsdækkende ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER