Efterårsferie for børn på bibliotekerne

Efterårsferie for børn på bibliotekerne

8. oktober 2014 - kl. 0:22 - af

Jiyo2Der kommer til at ske ting og sager på børnebibliotekerne i efterårsferien, og på Frederikshavn og Sæby Biblioteker sætter vi blandt andet fokus på krop og bevægelse.

Parkour workshops
Vi får besøg af Tom Møller fra Team Jiyo, som afholder parkour workshop på følgende steder og tidspunkter:

Frederikshavn Bibliotek
Mandag den 13. oktober kl. 13.00

Tilmelding på Frederikshavn Bibliotek, telefon 98 45 91 00 eller hos børnebibliotekar Louise U. Andersen, e-mail: loua@frederikshavn.dk.

Manegen – Sæby Kulturhus
Tirsdag den 14. oktober kl. 13.00

Tilmelding på Sæby Bibliotek, telefon 98 45 93 00 eller hos eller børnebibliotekar Merete Trap, e-mail: metr@frederikshavn.dk.

Begge arangementer er gratis, men du skal tilmelde dig på henholdsvis Frederikshavn eller Sæby Bibliotek på de ovennævnte kontaktoplysninger. Du kan også få flere oplysninger om parkour-arrangementerne hos ovennævnte kontaktpersoner eller læse mere om Team Jiyo her www.teamjiyo.com.

Tegneworkshop på Sæby Bibliotek
Få tips og tricks til at tegne. Mød den dygtige tegner Emilie på Sæby Bibliotek onsdag den 15. oktober kl. 13.00 – 15.00, hvor hun holder tegneworkshop for børn i alle aldre, men hvor voksne også kan lære noget.

Arrangementet er gratis, og du behøver ikke at tilmelde dig – du skal bare møde op. Har du lyst til at høre mere om tegneworkshoppen, er du velkommen til at kontakte Freja Bak Madsen på telefon 98 45 91 12 eller e-mail: frma@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterårsferie for børn på bibliotekerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER