DanCenter melder om en fantastisk sommer

DanCenter melder om en fantastisk sommer

8. oktober 2014 - kl. 14:28 - af

Dancenter kontorSommeren går på hæld og kigger man tilbage på denne sæson har det fantastiske sommervejr haft stor betydning for udlejningen af DanCenters sommerhuse.
”Vi har budt en hel masse glade gæster velkommen til vores huse, og generelt har sommeren været præget af stor travlhed, hvor flere uger i højsæsonen har været helt udsolgte”, siger afdelingsleder af Aalbæk-kontoret, Ann-Mette Wilhöft.

Det har været en fantastisk sommer, men foråret og sensommeren har været mindst ligeså gode. Det har stor betydning for udlejningen, at det er muligt at booke et ophold med kun to overnatninger. Det giver mange lyst til at tage en weekend eller et par dage fri midt på ugen og tilbringe dem i et af sommerhusene, og bestiller man udenfor højsæsonen er priserne lave, og så får man meget for pengene.

DanCenter er i fuld gang med at booke ferier til sæson 2015, og udfordringen bliver om der er nok sommerhuse til udlejning i højsæsonen 2015, da der allerede nu er flere bookinger til 2015 end på samme tid sidste år. Derfor arbejdes der også lige nu intenst på at få flere sommerhuse med i DanCenters hovedkatalog, der har deadline den 4. oktober. I den forbindelse er det værd at nævne, at DanCenter tager huse ind, også selvom ejer kun er interesseret i at leje 4 uger ud. Så går du og overvejer at leje dit hus ud, kan du kontakte Ann-Mette Wilhöft på tlf. 9621 0044, så kan I få en uforpligtende snak om en eventuel udlejning.

Når man lejer sit sommerhus ud er de første 20.400 kr. skattefrie og det er 40 % af resten også.

DanCenter Aalbæk er et af de største lokalkontorer indenfor hele DanCenter koncernen og kontoret dækker området fra Sæby til Bratten Strand, Napstjert, Aalbæk, Lodskovad, Hulsig, Skagen, Tversted og Kjul Strand ved Hirtshals.

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DanCenter melder om en fantastisk sommer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger