Stidsholt indvier nye fodboldbaner…

Stidsholt indvier nye fodboldbaner…

7. oktober 2014 - kl. 8:10 - af

Elevhold_600x250Torsdag d. 9. oktober kl. 11.30 indvier Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole to nye fodboldbaner. Indvielsen foregår i forbindelse med, at Stidsholt får besøg af Brøruphus Efterskole fra Skanderborg, og indvielsen foretages af Borgmester Birgit Hansen.

”Det har i mange år været et stort ønske for Stidsholt at få flere og bedre fodboldbaner”, udtaler forstander Steen Jensen. ”Som Idrætsefterskole har vi hvert år 40-50 fodboldspillere på vores fodboldlinje. De træner fodbold hver dag og spiller derudover omkring 40 fodboldkampe på Stidsholt halvårligt. Indtil nu har vi på skolen kun haft én fodboldbane, som har haft problemer med at overholde de fastsatte mål, og som indtil sidste år, hvor banen blev renoveret, i regnfulde perioder var i en elendig forfatning. Det har betydet, at vi har måttet låne fodboldbaner i Syvsten, Hørby og Sæby til træning og til de mange kampe. Vi glæder os rigtig meget til at kunne tilbyde vores dygtige fodboldspillere ordentlige forhold”, slutter forstander Steen Jensen.

Og dygtige fodboldspillere har de på Stidsholt. Skolens to bedste U-17 drengehold ligger lige nu til oprykning, og også det tredje drengehold klarer sig godt.

Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskoles nye fodboldbaner er anlagt af Holmen Anlæg, og skolen har fra EU’s landdistriktsmidler fået 300.000 kr. i tilskud. De øvrige udgifter til etablering af fodboldbanerne har skolen selv betalt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stidsholt indvier nye fodboldbaner...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER