Spildevandsplan i høring<br>…

Spildevandsplan i høring

7. oktober 2014 - kl. 11:36 - af

Forsyningen1_600x250Frederikshavn Byråd har på sit møde 17. september 2014 vedtaget, at sende forslag til spildevandsplan 2012-2016 i offentlig høring i 8 uger.
Spildevandsplanen giver en samlet oversigt over den nuværende og planlagte spildevandshåndtering i Frederikshavn Kommune. Den er hovedsagelig en sammenskrivning af de tre eksisterende spildevandsplaner for henholdsvis de tidligere Skagen, Sæby og Frederikshavn kommuner.

I august 2012 offentliggjorde Frederikshavn Kommune et forslag til Spildevandsplan 2012-2015. På baggrund af en indsigelse besluttede Natur- og Miljøklagenævnet i september 2013, at der skulle foretages en miljøvurdering af planen. Miljøvurderingen er nu udarbejdet og følger Forslag til Spildevandsplan 2012 – 2016 igennem offentlighedsfasen og den endelige vedtagelse af planen.

I forhold til forslaget fra august 2012 er det nuværende forslag blevet opdateret i nødvendigt omfang, idet bl.a. vedtagelsen af den statslige Vandplan for Nordlige Kattegat og Skagerrak blev fundet ugyldig af Natur- og Miljøklagenævnet i december 2012. Det gældende plangrundlag for vandområders kvalitet og målsætning er derfor Regionplan 2005 for Nordjyllands Amt.

Hvad er en spildevandsplan?
Spildevandsplanen giver en samlet oversigt over den nuværende og planlagte spildevandshåndtering i Frederikshavn Kommune. Spildevandsplanen belyser også de miljømæssige konsekvenser for spildevandshåndteringen og de økonomiske konsekvenser for Frederikshavn Spildevand A/S.

Indsigelser til planen
Det er nu, du som borger eller organisation kan komme med indsigelser til planen. Offentlig høring sker i perioden 22. september til 17. november 2014. Du kan afgive dit høringssvar via mail til tf@frederikshavn.dk eller sende et brev til Frederikshavn Kommune, Center for Teknik og Miljø, Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn. Dit høringssvar skal være kommunen i hænde senest den 17. november 2014 ved kontortids ophør.

Se planen og alle bilag her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spildevandsplan i høring
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger