Civitan Handicap Games blev afviklet

Civitan Handicap Games blev afviklet

7. oktober 2014 - kl. 10:15 - af

Manegen_600x250S.H.I. dannede igen rammen om afholdelsen af Civitan for handicap klubber Skagen, Frederikshavn, Sæby og Aars. Denne dag glædede alle som dyrker idræt sig til, der blev kæmpet om medaljer, trofæer på et venskabeligt plan, men også med ønsket om at være den bedste. Kampene der blev kæmpet i, var Boccia, Bueskydning og Bowling.

De startede dagen med dejligt morgenbord, som de ikke bruger for lang tid på, de skal jo i gang med kampene. Formiddagens kampe var Boccia og Bueskydning, men forinden var der lige opvarmning af deltagerne, til stor fornøjelse og glæde, her vises der virkelig sammenhold og idrætsånd. Kampene i Boccia og Bueskydning skulle være afviklet til frokost, tidsplanen var som hos alle andre stævner meget stram, så alle frivillige hjælpere lavede et stort stykke arbejde sammen med S.H.I. forening for at få dagens program til at køre på skinner.

Efter frokosten drog alle afsted til Sæby Bowlinghal nogle gik andre blev kørt, også her bliver der draget omsorg for at alle uanset handicap kan deltage. I Bowlinghaller var der klar til spillerne, og der er en summen og livlig aktivitet om hvem man skal spille sammen med, men det var der styr på, Mogens styrede med sikker hånd alle spillerne.

Her skal siges tak til Sæby Bowlinghal for den gode måde de hjalp på og hele tiden sørgede for at banerne kørte tilfredsstillende. Efter kampene gik turen tilbage til Manegen, hvor alle deltagerne havde mulighed for at klæde om og gøre sig i stand til en rigtig dejlig fest, med musik leveret af Civitan Band, der virkelig kunne give en god stemning, men højdepunktet var alligevel medalje overrækkelsen, som blev uddelt af Borgmester Birgit Hansen.

Mens de spiste den dejlige mad fra centeret, og bandet spiller, gik borgmesteren rundt og snakker med dagens spillere og spændingen steg, hvem blev de bedste dette år. Endelig gik Hans Overgaard på podiet og fik overladt mikrofonen, nu kunne spændingen udløses, jubel og glæde overalt, og Birgit Hansen levede virkelig op til alles forventninger, der var stort tillykke og krammer til alle.

Da alle medaljerne var blevet beundret, blev der danset og sunget sammen med Bandet, der til sidst sluttede af med ”Sku gammel venskab ren forgå” hvor ringen bandt alle sammen med det bedste bånd der kan knyttes – Venskabsbåndet.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Civitan Handicap Games blev afviklet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger