Basketball: Sæby tabte kampen i Århus

Basketball: Sæby tabte kampen i Århus

7. oktober 2014 - kl. 0:09 - af

Saeby Basket med mascot_600x250Det blev til endnu et nederlag til Sæbys 1. division damer i sæsonens anden kamp. Denne gang mod AUS fra Århus.

Første periode: Sæbys Line Ypkendanz åbner kampen med en scoring, men herefter bliver det ikke ofte, at sæbyspillerne finder vej til modstandernes kurv denne periode. Hjemmeholdet er betydelig mere træfsikre i deres afslutninger og vinder perioden 17-5.

Anden periode: Sæby skifter forsvar. Dette gør at Sæby får mere styr på AUS’s angribere, men det kniber dog stadig med at komme til de rigtige afslutninger i modsatte ende. I løbet af de første 8 minutter får Sæby dog spist sig lidt ind på AUS, men desværre rykker hjemmeholdet fra igen i de sidste par minutter af perioden. AUS kan derfor gå til halvleg med en solid føring på 30-13.

Tredje periode: Sæby prøver nu med et aggressivt presforsvar samt med flere og bedre bevægelser i angrebet. AUS kommer nu til færre reelle skudchancer, men dette forsvar koster Sæby mange personlige fejl. Allerede efter kun 3. minut får hjemmeholdet derfor på grund af holdfejlsreglen nu straffekast ved hver Sæbyfejl. Sæby kommer dog til flere chancer under AUS’s kurv, hvor specielt Sæbys Christina Legaard får held til at score. Ved periodens slutning er stillingen 45-23.

Fjerde periode: Det er et forvandlet Sæby hold, der går på banen til sidste periode. Der bliver afprøvet flere forskellige opsætninger i forsvaret, og nu kommer holdet hurtigere op af banen, inden AUS får opstillet deres forsvar. Dette gør, at Sæby får gang i scoringerne både fra distancen som under kurven. Især Sæbys Henriette Sørensen og Louise Munck kommer til flere scoringer denne periode. Samtidig får Sæbys høje center Line Ypkendanz fat de fleste returbolde under egen kurv, så AUS kun får det ene forsøg i deres angreb. Sæby vinder perioden 13-21, men desværre. Det tabte kan ikke de ikke nå at hente ind, så hjemmeholdt vinder kampen 58-44.

Scoringer for Sæby: Henriette Sørensen 11 point, Christina Legaard 9, Line Ypkendanz 8, Louise Munck 6, Chatrine Frahm 4, Nina Munch 3,Marie Sørensen 2 og Chanett Frahm 1 point.

”Desværre blev det heller ikke til en seje denne gang. Vi mangler ikke meget før det går vores vej. Med lidt mere tålmodighed og bevægelse i angrebet, vil vi også komme til flere afslutninger. Positivt at scoringerne er fordelt over flere forskellige spillere. Det gør os mindre sårbare i angrebet. Stort ros til forsvaret specielt i de sidste to perioder”, udtaler træner Henrik Hansen efter kamp.

Næste kamp bliver igen en udekamp. Denne gang mod Skovbakken også fra Århus.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basketball: Sæby tabte kampen i Århus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER