Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk

IF Skjold Sæby tabte på eget græs til Hirtshals B

6. oktober 2014 - kl. 0:03 - af

Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dkIndledningen på kampen den 4. oktober tegnede godt for Sæby mandskabet, der spillede flot fodbold og kombinerede fint. Det kom til 4-5 chancer og afslutninger inden for de første 25 minutter, men ind ville bolden ikke. I det 28. minut opstod der en fri løber til Hirtshals, efter en personlig fejl af Mathias Mygind i Sæby-forsvaret, hvor Thomas Sørensen bragte udeholdet foran 1-0,hvilket også blev halvlegsresultatet, en halvleg hvor Skjold havde været spilstyrende.

I anden halvleg var der gult kort til Hirtshals i det 49. minut, frisparket blev sparket over målet, efter 59 min. blev der dømt straffespark samt rødt kort til Patrick Nødgaard, hvor Mike Pedersen bragte Hirtshals på 2-0, Hirtshals lukkede kampen med scoringer i det 81. og 89. minut begge mål af Z. Saliba, til resultatet 4-0.

Næste kamp for Skjold Sæby er i Lindholm den 11. oktober Kl. 13.30

Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby tabte på eget græs til Hirtshals B' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger