Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk

IF Skjold Sæby tabte på eget græs til Hirtshals B

6. oktober 2014 - kl. 0:03 - af

Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dkIndledningen på kampen den 4. oktober tegnede godt for Sæby mandskabet, der spillede flot fodbold og kombinerede fint. Det kom til 4-5 chancer og afslutninger inden for de første 25 minutter, men ind ville bolden ikke. I det 28. minut opstod der en fri løber til Hirtshals, efter en personlig fejl af Mathias Mygind i Sæby-forsvaret, hvor Thomas Sørensen bragte udeholdet foran 1-0,hvilket også blev halvlegsresultatet, en halvleg hvor Skjold havde været spilstyrende.

I anden halvleg var der gult kort til Hirtshals i det 49. minut, frisparket blev sparket over målet, efter 59 min. blev der dømt straffespark samt rødt kort til Patrick Nødgaard, hvor Mike Pedersen bragte Hirtshals på 2-0, Hirtshals lukkede kampen med scoringer i det 81. og 89. minut begge mål af Z. Saliba, til resultatet 4-0.

Næste kamp for Skjold Sæby er i Lindholm den 11. oktober Kl. 13.30

Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk Foto: Camilla Hjortholm, Saebyavis.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby tabte på eget græs til Hirtshals B' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER