Temadag om at gå fra ufaglært til faglært

Temadag om at gå fra ufaglært til faglært

4. oktober 2014 - kl. 15:13 - af

Smedje_600x250Med beskæftigelsesreformen, som træder i kraft fra årsskiftet, opstår der nye muligheder for kompetenceudvikling af arbejdsløse.

Ressourcerne til uddannelsesaktivering omprioriteres, så de i stigende grad rettes mod arbejdsløse med færrest kompetencer og til målrettede uddannelsesforløb.

I den forbindelse har det kommunale arbejdsmarkedsudvalg et punkt på dagsordenen for næste møde den 6. oktober, som vedrører en drøftelse af og beslutning om at afholde en temadag i Arena Nord i Frederikshavn onsdag den 12. november med overskriften ”Fra ufaglært til faglært – nye muligheder i beskæftigelsesindsatsen”. Dette vil ske på opfordring fra Det lokale Beskæftigelsesråd.

Programmet for en temadag vil bl.a. indeholde en orientering om udfordringer på arbejdsmarkedet i Frederikshavn Kommune, og hvad kan Center for Arbejdsmarked og erhvervsskolerne bidrage med. Hvilke vækstmuligheder er der på det maritime område? Og vil Frederikshavn-området kunne være et opland med arbejdskraft for Aalborg – fx med hensyn til supersygehuse og flaskehalsudfordringer?

Formand for Distriktsudvalget er formanden for Det lokale Beskæftigelsesråd John Karlsen (A). Udvalget består tillige af byrådspolitikerne Erik Kyed Trolle (A), Jytte Høyrup (V), Helle Madsen (V) samt Carsten Sørensen (O).

Tekst af Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Temadag om at gå fra ufaglært til faglært' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER