Ny udbudspolitik for lokale håndværkere

Ny udbudspolitik for lokale håndværkere

3. oktober 2014 - kl. 0:12 - af

DSCN9244_storInfo- og høringsmøde: Det bliver lettere for håndværkere at løse mindre opgaver for kommunen.

Onsdag den 8. oktober kan lokale håndværkere høre mere om kommunens nye udbudspolitik for mindre håndværkeropgaver, som fremover skal udbydes i rammeaftaler af fire års varighed. Det gør det lettere for den enkelte håndværker at løse kommunale opgaver på fast basis.

Det er besluttet i Frederikshavn Kommunes indkøbs- og udbudspolitik, at mindre håndværkeropgaver fremover skal udbydes i rammeaftaler af højest fire års varighed. En rammeaftale betyder, at man som håndværker får mulighed for at indgå en aftale om udførelse af bygge- og anlægsopgaver af samme karakter i en given periode.

– Det vil gøre det lettere for den enkelte håndværker at løse mindre kommunale bygge- og anlægsopgaver på fast basis, og rammeaftalerne vil gøre tildelingen af konkrete opgaver mere gennemsigtig, siger Peter Munk, afdelingsleder i Ejendomscenteret.

Det er Ejendomscenteret som sammen med Erhvervshus Nord inviterer til informations- og høringsmøde onsdag den 8. oktober klokken 15.00 i Kattegat Siloen. Mødet er hovedsagligt for personer i håndværkerbranchen og brancheforeninger. På mødet kan man høre meget mere om den nye ordning, og hvordan man som håndværker kommer i betragtning. Kommunen har samtidig brug for branchens meninger og erfaringer, så udbudsmodellen kan blive tilpasset bedst muligt.

Man kan tilmelde sig arrangementet via Erhvervshus Nords hjemmeside eller her:
https://erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/42/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny udbudspolitik for lokale håndværkere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER