Skuespilleren Henning Jensen på Stidsholt

Skuespilleren Henning Jensen på Stidsholt

1. oktober 2014 - kl. 13:20 - af

600x250_Henning_JensenStidsholtudvalget præsenterer skuespilleren som foredragsholder.

Det er ikke en hr. hvem som helst, udvalget under Albæk-Lyngså menighedsråd præsenterer, når en af landets ypperste skuespillere, Henning Jensen, kommer på besøg på Nordjyllands Idrætsefterskole på Stidsholt torsdag 9. oktober.

Henning Jensen modtog i år Reumert-hædersprisen for sit lange virke indenfor dansk teater, og han holder foredrag om ”En rejse så lang” på Stidsholt. Her fortæller skuespilleren blandt andet om humor, selvironi og kærlighed til dansk teater og film, som han har bestridt i mere end 40 år. Herunder også om mennesker han har mødt, og mennesker som han helst ikke ville have mødt. Henning Jensen kommer også ind på morsomme og groteske situationer og om skuespilkunstens hemmeligheder og voldsomme krav, om kampe og sejre samt nederlag og ikke mindst kunsten at rejse sig igen trods alle odds er imod en.

”En rejse så lang” er også fortællingen om livsrejsen fra barndommens husmandssted på Stevns til stjerneskuespiller på Det Kongelige Teater.

Foredraget starter 19.00, og dørene er åbne fra 18.15.

Entréen er kr. 80 – pr. person.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skuespilleren Henning Jensen på Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER