Pas på hastigheds-begrænsningen

Pas på hastigheds-begrænsningen

1. oktober 2014 - kl. 15:27 - af

60 km skilt_600x250Hvis du skal ud at køre, så pas på for der er stadig hastighedsbegrænsning på 60 km i timen på Frederikshavnsvej fra Hotel Viking og ud til Svalereden Camping.

Frederikshavn Kommune fortæller, at der har været lidt delte meninger om, hvorvidt man skulle bibeholde hastighedsbegrænsningen, men at man er blevet enige om, at den skal føres tilbage til ”vinterhastighed” på 80 km i timen.

Hastigheden bliver i sommermånederne nedsat til 60 km i timen pga. alle turisterne til campingpladserne, og plejer så igen at blive ført tilbage, når sommermånederne er ovre. I år har det så altså taget lidt længere tid, så du skal stadig passe på, for kommunen ved endnu ikke helt, hvornår skiltene bliver fjernet.

4 kommentarer til “Pas på hastigheds-begrænsningen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Pas på hastigheds-begrænsningen”

  • Søren Christensen

    Kommunen kan roligt fjerne skiltene nu. Det er begrænset hvor mange turister der ligger og fiser og bobler ude på campingpladserne på den her tid af året. Andre steder i kommunen fjernede man “sommer-hastigheds-begrænsningen” d. 1. september. Det samme burde være sket på Frederikshavnsvej, så folk, der skal til og fra arbejde, kan komme frem.

  • Hardy wounlund

    Synes det er helt fint de er der endnu, os der har udkørsel fra Gadholdtvej, har mange gange haft problemer med hastigheden fra Sæby og Frederikshavn, så har ikke noget imod de bliver stående, endda flyttes imod Frederikshavn forbi Gadholdtvej, så de fartglade kan få hastigheden ned, kør 5 min før om morgenen så når man det sikkert alligevel.

  • Allan Pedersen

    Så er de heldigvis væk igen. 80 km,t fra Viking så køre det igen nord på.

  • æv, det kan også mærkes på hastigheden herude, men så må vi håbe de laver lidt hastigheds kontrol i stedet.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pas på hastigheds-begrænsningen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER