Dybvad Idrætsklub – Vestdanske mestre for hold

Dybvad Idrætsklub – Vestdanske mestre for hold

1. oktober 2014 - kl. 10:00 - af

P1080793Ti unge atletikudøvere gav sig selv og Dybvad Idrætsklub en flot afslutning på den udendørs atletiksæson. Det skete på Sæby Atletikstadion, der søndag var vært for de vestdanske mesterskaber i aldersklasserne 10-11 år og 12-13 år.

Dybvad IK stillede op hos de 12-13 årige i mixklassen, hvor der altså var piger og drenge på samme hold. Der blev konkurreret i 80 m løb, 1000 m løb, hækkeløb, længdespring, højdespring, boldkast og kuglestød, hvor to deltagere fra hver klub talte i den samlede konkurrence. Afsluttende blev der løbet 4 x 80 m stafet.

Fra starten lagde SIK 80 sig i spidsen med Aalborg og Dybvad på de næste pladser. Midtvejs havde SIK 80 stadig et stort forspring på over 500 point, mens Aalborg og Dybvad lå helt tæt. Men herefter blev stillingen tættere og inden det afsluttende stafetløb, var SIK 80 i spidsen med 8.268 point, Dybvad på andenpladsen med 8.168 og Aalborg treer med 7.889. Et særdeles spændende stafetløb gav sejr til Aalborg, der var tæt forfulgt af Dybvad, mens SIK 80 besatte tredjepladsen.

Efter 6 timers aktivitet sluttede mesterskaberne med guld til Dybvad IK (8.918 point), sølv til SIK 80 (8.890 point) og bronze til Aalborg (8.702 point), så en uhyre tæt konkurrence.

Dybvadholdet bestod af Mia Martinsen, Emma Andersen, Sophie Ingenuus, Sigrid Scholten, Signe Lisborg Andersen, Marie Bang Jensen, Jelmer Scholten, Oliver Martinsen, Mathias Berg og Mikkel Johst.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad Idrætsklub - Vestdanske mestre for hold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger