Guld til Sæbys 14-15 års atleter<br>…

Guld til Sæbys 14-15 års atleter

30. september 2014 - kl. 0:39 - af

hold saeby laengdespring copy9 hold fra Jylland kæmpede i weekenden om det Vestdanske holdmesterskab på Herning Stadion. Helt vildt at Sæby løb med sejren, og Silkeborg og Århus måtte nøjes med bronze og sølv.

En homogen indsats igennem 10 øvelser gjorde udslaget. Men de havde også mange topplaceringer. Anne Farum 1.pl i kuglestød med 10,22 m, Anne Farum 1. pl. i diskoskast med 27,87 m, Signe Jensen 2. pl. i diskos med 27,08 m, Anne Farum 1.pl i spydkast med 30,81 m, Kasper Larsen vandt helt suverænt 100 m med 11,84, længdespring med 6,15 m og diskoskast med flotte 47,24 m. Benjamin Nørgård kastede spydkast til 3. pl. med 32,92 m, Louise Østergård fik 3. pl. I 100 m med 13,84 s, Janni Kristensen 3. pl. I 80 m hækkeløb i 13,21 s.

Sæby ydede en holdindsats, som gav genlyd blandt de andre hold. De vandt med 11.272 point og andenpladsen fik 10.381.

Spar Nord Atletikstadion i Sæby var søndag rammen om Vestdanske Holdmesterskab for 10-11 og 12-13 år. Mogens Brag fra Frederikshavn kommune bød velkommen til ungdomsholdene. Vejrforholdene var perfekte til et atletikstævne i september måned og resultaterne ligeså.

Sæbys hold kæmpede forbilledligt. De 12-13 årige havde guldet i hænderne, men tabte det hårfint. Selvom der var topplaceringer både til Ida Krogh, Nikoline Stellan Jensen, Sebastian Nørgård og Carina Schlegel. Det 10-11 års hold kæmpede mod overmagten, men kommer stærkt tilbage næste år, da de da konkurrerer i samme aldersgruppe og har et år mere på bagen. Stor ros til Sæbys 15 årige, da mange af dem tog dommertjansen dagen efter, de selv havde været i aktion i Herning.

15 hold kasper larsen 15 hold louise Oesteraard l copy 15 hold vindere,Herning hold saeby ida krogh kugle copy hold saeby sebastian kugle copy hold saeby stafetskifte car copy hold saeby,aleksander copy hold saeby isabella haek copy hold saeby isabella copy hold saeby lasse bruun

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Guld til Sæbys 14-15 års atleter
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER