Basketball 1 division dame Aalborg BK – Sæby

Basketball 1 division dame Aalborg BK – Sæby

26. september 2014 - kl. 11:01 - af

Saeby BasketDenne weekend, lørdag den 27., tager Sæbys 1. divisions damer hul på sæsonen på udebane mod lokalrivalerne fra Aalborg.

Holdet glæder sig rigtig meget til at komme i gang igen, efter en svær sidste sæson med mange skader på holdet.

I år er alle klar fra start og med en bredere trup end sidste år. Der er kommet nye forstærkninger på holdet. Truppen har fået tilgang af to udenlandske spillere, Jaymie Wong fra Hong Kong, samt Marie Sørensen som kommer fra Tyskland. Sidstnævnte vil få debut i weekendens kamp.

Holdet ledes også denne sæson af cheftræner Henrik Hansen og assistenttræner Jens Peter Legaard.

Sæby forventer en meget spændende og lige kamp i dette Nordjyske opgør. Rent fysisk er holdet rigtig godt forberedt, men lige netop mod rivalerne fra Aalborg, er det tit gået galt med det psykiske. Hvis bare spillerne og holdet kan holde fokus hele kampen igennem, så har Sæby en rimelig chance for at tage sejren i denne kamp.

Sæby stiller med følgende spillere:
Nina Munch, Marie Sørensen, Line Ypkendanz, Charlotte Simonsen, Louise Munck, Signe Brandt, Henriette Sørensen, Kathrine Frahm, Channet Frahm og Christina Legaard.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basketball 1 division dame Aalborg BK – Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER