Brønderslev tog alle tre point mod Skjold

Brønderslev tog alle tre point mod Skjold

22. september 2014 - kl. 9:12 - af

Skjold 2013_600x250Lørdag eftermiddag spillede Skjolds JS- hold på Sparekassen Vendsyssel Arena, som denne gang havde besøg af Brønderslev, en meget vigtig kamp, fordi Brønderslev kunne overtage puljens 4. plads med en sejr, mens en Skjold Sæby sejr kunne lægge afstand fra 5. pladsen.

Skjold mandskabet fik en fin indledningen på kampen og kontrollerede spillet, styrede bolden godt rundt på banen og kom da også til tre afslutninger på målet dog uden at det førte til scoring i det første kvarter. Efter tyve minutter faldt der et gult kort til hjemmeholdet, hvilket slog rytmen i stykker for holdet. Første halvleg endte dog målløs trods et par store chancer til Brønderslev sidst i halvlegen.

I anden halvleg af opgøret ville begge mandskaber gerne tiltvinge sig initiativet, hvorfor spillet bølgede meget frem og tilbage. I den forbindelse blev det til en fri løber til Brønderslevs Kristian Langkilde, der scorede sikkert i det 62. minut.

3 min efter lå bolden i nettet i den anden ende, det blev dog underkendt af dommeren, der fløjtede for fri spark til Skjold og samtidig uddelte gult kort til Brønderslev. Desværre undlod dommeren at gøre brug af fordelsreglen til Skjold, hvilket kunne have ændret kampen radikalt. Det lykkedes ikke Skjold at få udlignet senere trods flere forsøg, og Brønderslev kunne dermed forlade Sparekassen Vendsyssel Arena med en sejr på 1-0.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brønderslev tog alle tre point mod Skjold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER