Jensens Fiskerestaurant tabte sagen i Højesteret

Jensens Fiskerestaurant tabte sagen i Højesteret

19. september 2014 - kl. 12:52 - af

Jensens250x600Jensens Fiskerestaurant i Sæby skal finde et nyt navn. Den nordjyske restaurant tabte i dag i Højesteret til Jensen’s Bøfhus. Den store kæde mener, at navnet på restauranten i Sæby krænker koncernens rettigheder. Og det fik de i dag medhold i.

I september gav Sø- og Handelsretten ellers Sæby-restauranten lov til at beholde sit navn Jensens Fiskerestaurant, da dommerne kom frem til, at der ikke er nogen risiko for, at forbrugerne ville forveksle restauranten i Sæby med Jensen’s Bøfhus, men bøfhuset ankede dommen til Højesteret.

De to ejere af Jensen-restauranterne hedder Jacob Jensen, der er indehaver af Sæby-restauranten, og Palle Skov Jensen, der er indehaveren af Jensen’s Bøfhus.

”Der er absolut intet i vores koncepter, der ligner hinanden. Jensens Bøfhus har – så vidt jeg er orienteret – et enkelt stykke fisk for dem, der ikke kan lide kød, og jeg har et enkelt stykke kød for dem, der ikke kan lide fisk”, siger Jacob Jensen.

Jacob Jensens advokat, Karsten Madsen fra HjulmandKaptain i Frederikshavn, mener, at sagen er “helt ude af proportioner.”

”Jeg forstår ikke, hvad der får et foretagende, der omsatte for næsten en halv milliard kroner i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, til at trække Jacob Jensen i Højesteret”, siger advokaten.

”Jeg er naturligvis klar over, at sagen har en form for principiel karakter, men Sø- og Handelsretten har jo én gang givet Jacob Jensen ret i stort set alle stridsspørgsmål”, slutter han.

9 kommentarer til “Jensens Fiskerestaurant tabte sagen i Højesteret” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

9 kommentarer til “Jensens Fiskerestaurant tabte sagen i Højesteret”

 • Jeg er helt færdig med Jensens bøfhus, sætte ikke mine ben der længere, deres opførelse over for Jacob Jensen er helt uacceptable hvis i spørg mig, håber dette bliver ris til egen røv for Jensens bøfhus. And by the way Jensens bøfhus er ikke andet end JunkFood på bølgelængde med mcdonalds!!

 • Total latterligt at indlede en sag 12 år efter JENSEN FISK åbnede restauranten i Sæby…. Måske der er en dårlig omsætning hos bøfhuset – og ha de forstår nan jo udemærket, eftersom det er en tør omgang hundeæde 🙂
  Nej JENSEN FISK – ingen retfærdighed i der danske retssystem eftersom denne usmagelige dom ikke faldt til din side.
  Håber på endnu mere positiv omtale og fyldte stole i din fantastiske fiskerestaurant 🙂 for dette her glemmes ikke!!
  Held og lykke JENSEN – måske det nye navn er,,,,,
  JACOB BY JENSEN FISK 🙂 🙂 🙂

 • Her har småligheden sejret, men smålighed er jo netop Jensens Bøfhus i såvel kvalitet som portioner i en nøddeskal.
  Men vi må jo ikke her glemme, at en ting er Jensens Bøfhus manglende tiltro til os som potientielle kunder, og vores evne til at adskille en bøfgrillbar og en fiskerestaurant, men også de forstokkede dommere i højesteret, der åbenbart heller ikke nærer den store tiltro til menigmands evner i den retning.
  Må de blive “kvalt” i blandingen af en sej Jensen Bøf med persillesovs.

 • Jakob ændre dit navn ved at sætte et plaster over J, så bliver navnet ensens fiskerestaurant, når plasteret falder af sætter du et nyt på og du vil blive husket, jeg tror du i øjeblikket skal udvide åbnings tiden du får rykind, ps hvis det ikke er lovligt med plasteret så mal et plaster over J, når jeg kommer til Danmark kommer jeg og spiser hos dig hilsen Palle Hansen

 • jeg synes at samtlige nordjyder skulle holde sig væk fra jensens bøfhus,da alt smager af det samme og fisk er nu engang meget sundere og det kan ikke passe at en mand skal bestemme hvad man hedder til efternavn for så må han jo til mange barnedåb.Jeg har prøvet at spise på bøfhus 3 gange og det var ikke pengene værd

 • Muligvis har jeg ikke forstand på de rent juridiske sider af denne sag.
  Men for mig virker det grotesk – nærmest tragikomisk – at nogen i Danmark ksn få patent på et navn som Jensen…

 • Kære Bøfhus og Palle Skov Jensen
  Det er rigtigt at eet sted går grænsen.
  Nu hvor folket har talt,
  må I se det er galt
  og at Bøfhuset ta’r konsekvensen!

 • Laila Andreasen

  Syntes at jensens fiskerestaurant skal have lov til at beholde sig navn, bøf jensen kan ikke tage patent på alt der hedder jensen.’
  Jeg bor selv i syvsten ved sæby og syntes at det er dejlit at komme ned på havnen og hygge og spise og få god fisk.
  Sender de bedste ønsker for jensens fiskerestaurant.

  De kærligste hilsner fra laila

 • Sæby herreklip

  det best fisk restaurant har været . det har godt mad og godt service .

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jensens Fiskerestaurant tabte sagen i Højesteret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER