Sæsonstart for lokale elitedansere…

Sæsonstart for lokale elitedansere…

15. september 2014 - kl. 10:37 - af

10575261_10205033382899211 copyMathias Nyborg fra Syvsten har sammen med sin sjællandske dansepartner Malou Dyrekær Matthiesen fået en flot sæsonstart. I de sidste 3 weekender har de deltaget i ikke mindre end 6 turneringer. De 4 af turneringerne har været afhold af Danmarks Sportsdanserforbund og to turneringer blev afholdt i Tjekkiets hovedstad Prag.

Mathias og Malou er henholdsvis 13 og 12 år, så de konkurrerer normalt i Junior 1 rækken som er aldersklassen 12-13 år. Her har de vundet alle tre turneringer, som har været afholdt i Danmark: Standard, Latin og Kombi.

Da børnene rykker op i aldersklassen 14-15 år efter nytår, valgte de i forbindelse med standardturneringen at prøve kræfter i denne aldersklasse – Junior 2 rækken. Her er der kommet mange nye par, så det blev en spændenden turnering og børnene opnåede en 4. plads.

Denne weekend har de unge dansere tilbragt i Tjekkiet for at deltage i ”Prague Open”, som er en stor og internationalt anerkendt turnering. Børnene var det eneste danske par i deres aldersklasse, og de nød stor opbakning fra de danske dansere og publikummer i salen.

I de latinamerikanske danse nåede de ikke til den eftertragtede finale, hvor de 6 bedste par deltager. Børnene endte på en 7. plads, efter en svingende præstation i semifinalen.

I standard dansene gik det noget bedre, og efter en overbevisende præstation i finalen endte de på en flot 3. plads.

Mathias og Malou ser nu frem til de officielle danmarksmesterskaber i Kombi, som afholdes i KFUM hallen i Aalborg om 2 uger.

Facts om dansene:
De fem latinamerikanske danse er: Samba, Cha-cha-cha, Rumba, Paso doble og Jive.

De fem standard danse er: Engelsk Vals, Tango, Wiener Vals, Slow Foxtrot og Quickstep.

Kombi eller 10-dans er når danserne konkurrerer i alle 10 danse ved samme turnering.

10499587_10205039489571874 copy

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæsonstart for lokale elitedansere...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER