Fodbold: Skjolds Jyllandsserie fik en skidt start på udebane

Fodbold: Skjolds Jyllandsserie fik en skidt start på udebane

15. september 2014 - kl. 0:09 - af

Skjold_Aalborg_600x250Lørdag eftermiddag gæstede Skjolds Jyllandsserie hold ”Frejaparken” på Vestre Fjordvej i Aalborg.

Indledningen på lørdagens kamp var ikke god for Sæbys vedkommende, Aalborg Freja mandskabet satte sig straks på kampen og var spilstyrende på midtbanen. Det blev belønnet efter 15 min. spil, hvor Frejas Mikkel Rømer scorede efter en personlig fejl i forsvaret. Efter kun fem minutter spil, var den gal igen, og det blev til 2-0 på et flot gennemspillet angreb.

En skidt halvleg for Skjold mandskabet der kun kom frem til tre – fire afslutninger på målet, inden de kunne gå til pause.

Fra anden halvlegs start blev udskiftningspillerne sendt på banen for Skjold, hvilket gav et frisk pust. Holdet kom mere i bold besiddelse og fik sig rykket længere frem på banen, hvilket resulterede i afslutninger dog uden nogen scoring. Efter 55 min. spil blev det 3-0 direkte på frispark af Aalborg Frejas Mikkel Rømer, en skam for Sæby der ellers havde fået et godt tag på kampen her i anden halvleg. Det lykkedes heldigvis med en velfortjent reducering af Jacob Kristensen på en stikning fra Patrick Nødgaard et kvarter før tid til 3-1, hvilket også blev kampens resultat. En noget bedre og godkendt indsats af Skjold i anden halvleg.

Næste kamp er hjemme mod Brønderslev lørdag den 20. september kl. 13.30 på Sparrekassen Vendsyssel Arena.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodbold: Skjolds Jyllandsserie fik en skidt start på udebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER