Basketball er også for de små<br>…

Basketball er også for de små

10. september 2014 - kl. 0:03 - af

Saeby Basket med mascot_600x250Sæby Basketball Club har igen i år et basketball hold for de mindste (3-6 år) både drenge og piger. Det er en times træning med fokus på motorik, boldhåndtering og at brænde energi af. De er ikke et kæmpe hold, men et hold af tilpas størrelse, således at de har tid og overskud til hvert enkelt barn. Så lad din lille pode komme op og brænde noget energi af – de første to træninger er gratis.

Når piger under 10 år spiller basketball
Mange piger tror, at når man går til basketball, så er det hård fysisk træning og man øver og øver sig i at skyde.

Det er dog ikke helt korrekt – for når man er pige under 10 år og spiller basketball i Sæby Basketball Club, så laver man så meget andet end kun at spille basketball. De vægter sammenholdmeget højt og derfor laver de rigtig mange sjove ting både under men også udenfor træningen.

På deres pigehold holder de bl.a. hyggeaftener i klublokalet, de tager på svømmehalsture, rulleskøjteture osv.

Sæby Basketball Club garanterer dog stadig sved på panden, til hver træning. Forskellen på pige og drengetræning er, at piger lærer mere ved at lære gennem leg, hvor der ikke er helt så meget fokus på det fysiske og de tekniske færdigheder – dette er de dygtige trænere klar over, og de kender en masse sjove lege og øvelser.

Så har du en datter der skal gå til en holdsport hvor de overordnede temaer er sammenhold, respekt og udfordring, så lad hende prøve at komme op til et par træninger, og lade hende se, om det er noget for hende. De to første gange er gratis prøvetimer.

Begge hold træner hver onsdag fra kl. 17-18 i Sæby Fritidscenter
For nærmere info klik ind påwww.saebybasket.dk

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basketball er også for de små
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER