Team Svenningsen Dansk Mester 2014 i Rallycross

Team Svenningsen Dansk Mester 2014 i Rallycross

6. september 2014 - kl. 10:01 - af

DM 6 Nysum_600x250Team Svenningsen var i Nysum til DM 6 i Rallycross lørdag og søndag 23.-24. august.

Teamet havde fredag pakket bil og værktøj klar til at drage til Nysum, og der var lagt en plan for weekenden, teamet ville gerne have endnu en sejr, men der skulle for alt i verden køres sikkert, da min. en 5. plads ville sikre det danske mesterskab, selv om der mangler endnu en afdeling.

Lørdag startede med førermøde, hvorefter der var træning, og igen over middag var der træning, de 2 gange træning var tilfredsstillende, og teamet var klar til tidtagning.

Tidtagning blev kørt i en rigtig god tid, som var 5. hurtigste af alle og hurtigste i klassen.

Første heatrunde var ikke som normalt, hvor banen bliver hurtigere i de sidste heat, der begyndte nemlig at regne efter heat 2, og regnen tiltog mere og mere, så da Daniel skulle ud at kører i det sidste heat, var banen meget våd, derfor valgte teamet at montere grove grusdæk, dette viste sig at være en god ide, Daniel tog starten og øgede støt føringen gennem hele heatet, og var den der havde kørt stærkest i regnvejr.

Søndag startede med Warm up, og derefter var de klar til 2. heatrunde, her tog Daniel igen starten, og vandt heatet med et kæmpe forspring og en usandsynlig kanontid, men efter at Daniel havde parkeret i pitten, fik teamet at vide at der ikke var noget signal til transponderen, hvilket betød at Daniel ingen tid fik, og så måtte starte i et af de første heat i 3. heatrunde.

3. heatrunde startede med en meget våd bane, men det regnede ikke så banen blev hurtigere og hurtigere, og dette var en stor ulempe for Daniel, når han nu skulle ud i de første heat, men der var kun et at gøre, og det var at kører så hurtig en tid som mulig, og heatet blev også vundet, men da banen blev hurtigere og hurtigere for konkurrenterne, blev det kun til 14. hurtigste tid af alle, desværre manglede der 1 point i at komme i forreste startrække i A-finalen.

I A-finalen lavede Daniel en kanonstart, men de 2 forreste viste, at Daniel var en hurtig starter, og de lukkede hullet, så snart staten gik, så Daniel måtte dreje til højre og køre udenom de 2, men da de nåede svinget, var Daniel nået op på siden af dem, men trak fornuftigt ned bagved da der ikke var bid i ydersporet, og teamet havde aftalt at kører sikkert, så efter første sving var Daniel nr. 3, det lykkedes ham at kører sig op på 2. pladsen og pressede hårdt den førende, men det endte med en 2. plads, og så var det Danske mesterskab i hus.

Nu glæder teamet sig til at komme over på Nisseringen og kører afslutningsløbet, og til afslutningsfesten sammen med alle kollegerne.

Teamet vil gerne takke alle sine sponsorer, venner og familie for den kæmpe store opbakning, der er blevet ydet gennem hele sæsonen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Team Svenningsen Dansk Mester 2014 i Rallycross' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger