DM i Folkerace på Ørnedalsbanen…

DM i Folkerace på Ørnedalsbanen…

1. september 2014 - kl. 11:50 - af

Folkeraes_600x250

Lørdag går det løs igen med masser af hestekræfter på banen. Ørnedalsbanen har igennem tiden været vært til flere DM afdelinger i folkerace, og på lørdag går starten til endnu en DM runde i folkerace kl. 1 og 2 samt u16 og u18.

I u16 har banen desværre ingen kører, der blander sig i toppen i år. I feltet har vi Patrik Kristensen, Emil Karlsson, Nikolaj Nielsen og Jonas Madsen. Jonas var stærkt kørende ved motorsportsfestivalen, så han vil gøre alt for at stå øverst på skamlen igen.

I u18 vil den stærkt kørende Jesper Bislev helt sikkert være klar, når starten går. Endnu en u18 kører har fået mere fart i sin bil, så mon ikke også Kristoffer Byrdal vil gøre alt for at få fuldt hus denne dag.

I Kl. 1 ser man, at det er de unge kørere som Jonas Wunderov Andersen og Mathias Sanderhoff, der blander sig i toppen. De ligger som nummer 5 og 6, så de har virkelig brug for nogle gode point, hvis de skal nå en top 3.

I Kl. 2 er det en erfaren rotte, Jesper Christensen, der på nuværende tidspunkt er på 2. pladsen med kun 1 point op til Torben Dejligbjerg, så mon ikke der bliver kamp til stregen denne dag. Der er lagt op til en god dag med masser af race og spænding.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DM i Folkerace på Ørnedalsbanen...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger